مرور دوره 42, شماره 3 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 7 از 7
-
اثر تراکم بوته بر شاخصهای فیزیولوژیک و فنولوژیک ژنوتیپهای یولاف زراعی (Avena sativa L.) در شرایط اقلیمی اهواز
(دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2019-11-22)چکیده آزمایش حاضر در سال زراعی 93-1392 در مزرعه تحقیقاتی گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه شهید چمران اهواز با هدف بررسی شاخصهای رشد و درجه روز رشد ژنوتیپهای مختلف یولاف تحت تراکمهای مختلف ...
-
ارتباط شاخصهای رنگ با ویژگیهای شیمیایی میوه در ارقام سیب گوشت قرمز و سفید
(دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2019-11-22)چکیده رنگ سطحمیوهیکیازعواملمهمدر ارزیابیکیفیو ...
-
ارزیابی شاخصهای کیفی شربت در برداشت سبز و سوخته نیشکر
(دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2019-11-22)چکیده تعهدات بینالمللی و فشار افکار عمومی برای جلوگیری از آلودگی محیطزیست موجبگذار از برداشت سوخته نیشکر به برداشت سبز در مناطق نیشکر کاری دنیا شده است. به منظور مقایسه شاخصهای کیفی شربت ...
-
بررسی اثر نوع دانه گرده برخی از ژنوتیپهای گردو بر ویژگیهای کمی و کیفی و درصد تشکیل میوه در والدین مادری MSG15، MKG23 و MKG24
(دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2019-11-22)چکیده برای تشکیل میوه، باردهی اقتصادی و انجام تلاقیهای هدفمند در گردو باید گردهدهندههایی در باغهای بذری و پیوندی مورد استفاده قرار گیرند که با ارقام اصلی همپوشانی گلدهی داشته و با توجه ...
-
بررسی تنوع ژنتیکی دو ژنوتیپ برتر زیتون استان قم در مقایسه با برخی ارقام تجاری موجود در باغ فدک این استان با استفاده از صفات ریختشناسی و نشانگرهای ISSR
(دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2019-11-22)چکیده به منظور بررسی تنوع ژنتیکی برخی ارقام زیتون استان قم، دو ژنوتیپ برتر استان قم از نظر مقاومت به سرما (فدک و طوبی) به همراه پنج رقم زیتون تجاری (مانزانیلا، سویلانا، آربکین، کنسروالیا و ...
-
بررسی محتوی فنل کل، فلاونوئید کل و ظرفیت آنتیاکسیدانی دو گونه وحشی تمشک Rubus persicus و R. caesius در مراحل مختلف رسیدگی میوه
(دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2019-11-22)چکیده آنتیاکسیدانهابا آزادسازی الکترونهای منفرد و اتمهای هیدروژن با تنش اکسیداتیو ناشی از رادیکالهای آزاد مقابله میکنند. مطالعات مختلف نشان دادهاند که ترکیبات فنلی و ...
-
مقایسه تغییرات قندها و بیان ژنهای دساتورزا 12 و 15 در گندم نان و دورم تحت تنشسرما
(دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2019-11-22)چکیده گیاهان از طریق تغییر بیان ژنها و تغییر متابولیتهای سازگارکننده تحمل به سرما را افزایش میدهند. در گیاهان این فرایند توسط دوره سازگاری به سرما تسریع میشود. در این مطالعه، ...



