دوره 41, شماره 3
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
بررسی تأثیر کاربرد سطوح مختلف کود آلی و اوره بر تجمع نیترات و برخی صفات فیزیولوژیک اسفناج
(دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2018-11-22)استفاده از روشهایی که موجب کاهش تجمع نیترات در سبزیهای برگی شود و همچنین ارزش غذایی آنها را حفظ نماید حائز اهمیت میباشد. بهمنظور بررسی تأثیر سطوح مختلف (صفر، 10، 20 و 30 درصد حجمی) کودهای آلی (دامی، ورمیکمپوست ...
-
بررسی پارامترهای مختلف فلورسانس کلروفیل علفهرز فالاریس (Phalaris minor) تحت تأثیر علفکش مزوسولفورونمتیل + یدوسولفورونمتیل
(دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2018-11-22)اندازهگیریفلورسانسکلروفیل،روشیغیرتخریبیوبسیارحساساستکه
-
اثر تنش خشکی بر آنتیاکسیدانهای آنزیمی و غیرآنزیمی در برگ پرچم و سنبله ژنوتیپهای متحمل و حساس گندم
(دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2018-11-22)تنش خشکی بهعنوان یکی از عامل اصلی کاهش عملکرد گیاهان در مناطق نیمهخشک محسوبشده و منجر به تنش اکسیداتیو میشود. به منظور بررسی اثر تنش خشکی پس از گردهافشانی بر برخی صفات زراعی ...
-
بررسی سطوح فسفر و روی برخصوصیات کمی وکیفی بذر دو رقم نخود دیم
(دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2018-11-22)نخود (L.Cicer arietinum) به مقدار زیادی فسفر نیاز دارد، از سوی دیگر افزایش یکی از دو عنصر فسفر و روی باعث کاهش دیگری در گیاه میگردد. به منظور بررسی سطوح ...
-
اثر محلولپاشی برگی برخی نمکهای کلسیم برخصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه عناب رقم چینی (Ziziphus jujuba Mill.)
(دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2018-11-22)خراسان جنوبی با دارا بودن 90 درصد سطح زیر کشت عناب بهعنوان مهمترین تولیدکننده عناب در کشور مطرح است. میوه تازه عناب در دمای اتاق بهسرعت چروکیده ...



