مرور دوره 38, شماره 4 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 6 از 6
-
بررسی اثر پوشش واکس و غلظتهای مختلف پوترسین بر ویژگیهای کمی و کیفی میوه نارنگی رقم ’کارا‘ در طول مدت انبارمانی
(دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2016-02-20)چکیده به منظور بررسی اثر غلظتهای مختلف پوترسین و پوشش واکس بر ویژگیهای کمی و کیفی میوه نارنگی رقم 'کارا‘ در شرایط انبار، یک آزمایش بهصورت فاکتوریل بر پایه طرح کاملاً تصادفی انجام شد. در این ...
-
تأثیر میکوریزا، کود فسفات زیستی و کود دامی بر مقادیر رنگیزههای فتوسنتزی و عملکرد گشنیز (Coriandurum sativum L.)
(دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2016-02-20)به منظور بررسی تأثیر قارچ میکوریزا، کود فسفات زیستی و دامی بر عملکرد کمی و کیفی گیاه دارویی گشنیز یک آزمایش فاکتوریل سه عاملی در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با 18 تیمار و سه تکرار بهصورت ...
-
اثر محیط کشت حاوی تخمدان روی کالوسزایی و رویانزایی گامتی درکشت بساک ارقام مختلف خیار (Cucumis Sativus L.)
(دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2016-02-20)در این آزمایش، اثرکشت توأم بساک با تخمدان خیار روی کارایی آندروژنز در کشت بساک 4 رقم خیار مورد مطالعه قرار گرفت. آزمایش بهصورت ...
-
تأثیر کاربرد پتاسیم بر فعالیت برخی آنزیمهای آنتیاکسیدان دو رقم گندم دوروم در شرایط شوری
(دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2016-02-20)پتاسیم، نقش مهمی در بهبود تحمل گیاهان به تنشهای غیرزیستی نظیر تنش شوری ایفا میکند. بهمنظور بررسی تأثیر پتاسیم بر کاهش اثرات نامطلوب تنش شوری از طریق پایش فعالیت برخی ...
-
اثر نیترات کلسیم بر فعالیت آنزیم نیترات ردوکتاز، تجمع اسیدهای آمینه، نیترات و یونها در دانهالهای پسته (Pistacia vera L.) بادامی زرند در شرایط تنش کلرید سدیم
(دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2016-02-20)
-
تغییرات ویژگیهای فیزیکی و زیستشیمیایی برخی ارقام گلابی غرب کشور در طول دوره انبارداری
(دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2016-02-20)چکیده ژنوتیپها و ارقام زیادی از گلابی در غرب کشور وجود دارند که برخی از آنها دارای خصوصیات تغذیهای ارزشمندی می باشند. این پژوهش با هدف مطالعه تغییرات بیوفیزیکی و زیستشیمیایی میوه در فرایند ...



