مرور دوره 38, شماره 3 بر اساس تاریخ انتشار

  • ارزیابی برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه 11 ژنوتیپ کنار هندی (Ziziphus mauritiana) در استان هرمزگان 

    رستگار, سمیه؛ حسن زاده خانکهدانی, حامد (دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2015-11-22)
    میوه کنار((Ziziphus mauritiana   یکی از محصولات مهم مناطق خشک و نیمه خشک در نواحی گرمسیری و نیمه گرمسیری می باشد. بررسی تنوع مورفولوژیکی میوه امکان انتخاب ژنوتیپهای برتر را برای توسعه کشت و کار برای کشاورزان و ...

  • بررسی اثر محلولپاشی سولفات پتاسیم بر برخی شاخص های کمی و کیفی میوه و روغن زیتون (.Olea europaea L) در شرایط آب و هوایی اهواز 

    زیودار, شهره؛ ارزانی, کاظم؛ سوری, محمد کاظم؛ معلمی, نوراله؛ سید نژاد, سید منصور (دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2015-11-22)
    به منظور ارزیابی اثرات محلولپاشی سولفات پتاسیم بر برخی صفات کمی و کیفی سه رقم زیتون، آزمایشی طی سال های 1391 و 1392 در باغ زیتون گروه باغبانی دانشگاه شهید چمران اهواز به صورت کرت­های خرد شده با طرح پایه بلوک­های کامل تصادفی ...

  • بررسی اثر محلول‌پاشی نانو کلات روی و سولفات روی بر خصوصیات مرفولوژیکی گیاه دارویی ریحان مقدس (Ocimum sanctum) 

    مقیمی پور, زهره؛ محمودی سورستانی, محمد؛ عالم زاده انصاری, ناصر؛ رمضانی, زهرا (دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2015-11-22)
    ریحان مقدس گیاهی بوته­ای و چندساله از خانواده نعناعیان می­باشد. از بخش­های هوایی این گیاه در صنایع غذایی، دارویی، آرایشی- بهداشتی و عطر سازی استفاده می­شود. برگ­های این گیاه حاوی 5/0-5/1 درصد اسانس است و ترکیبات اصلی اسانس ...

  • تأثیر پتاسیم بر توزیع و انباشت کادمیوم در اندام های مختلف دو رقم گندم دوروم 

    لرکی, ساره؛ راهنما, افراسیاب؛ آینه بند, امیر (دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2015-11-22)
    درک ساز و کارهای مؤثر بر جذب، انتقال و انباشت کادمیوم در دانه می­تواند موفقیت برنامه­های به­نژادی را با هدف ایجاد ژنوتیپ­های دارای انباشت پایین کادمیوم بهبود ببخشد. به منظور بررسی نقش پتاسیم در جذب کادمیوم به وسیلة ریشه، ...

  • بررسی رشد و عملکرد گیاه مرزه (Satureja hortensis L.) تحت تأثیر کاربرد کودهای آلی و بیولوژیک در راستای تولید ارگانیک 

    ناییجی, معین؛ سوری, محمد کاظم (دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2015-11-22)
    مرزه یکی از مهمترین سبزی­ها با ارزش دارویی فراوان می باشد که رشد و عملکرد آن تحت تأثیر عوامل محیطی از جمله تغذیه قرار می­گیرد. این آزمایش به منظور بررسی تاثیر کودهای آلی و بیولوژیک بر رشد و عملکرد ...

  • بررسی پاسخ سه پایه سیب به تنش خشکی در شرایط درون شیشه‌ای 

    جلالی صمغ آبادی, سعید؛ جلیلی مرندی, رسول (دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2015-11-22)
    کمبود آب از جمله عوامل محیطی است که تولید محصول را محدود می کند. بنابراین ارزیابی ارقام مقاوم به خشکی امری ضروری به نظر می رسد. گزارش شده است که توانایی مقاومت به خشکی پایه، می­تواند به پیوندک منتقل شود. در این تحقیق پاسخ ...

  • نقره در عصاره میوه زیتون تلخ و بررسی خاصیت ضد باکتریایی آن 

    شمس, سمیه؛ پورسیدی, شهرام (دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2015-11-22)
    امروزه تولید نانوذرات نقره به روش­های شیمیایی مختلفی انجام می­گیرد که دارای معایبی از جمله عدم پایداری محلول و نیازمند تجهیزات پیشرفته برای تولید است. به همین دلیل محققان به سیستم­های سبز تولید نانوذرات، که دارای حداقل ...

  • اثر گرمادهی متناوب بر شدت سرمازدگی و برخی خصوصیات کیفی نارنگی کینو در انبار سرد 

    مرتضوی, سید محمد حسن؛ دهقان, عبدالرضا؛ راحمی, مجید؛ معلمی, نوراله (دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2015-11-22)
    نارنگی از جمله میوه‌های حساس به دمای پایین می‌باشد و نگهداری طولانی‌مدت آن در سردخانه منجر به بروز عوارضی مانند پوست‌مردگی و افت کیفی محصول می شود. این پژوهش به منظور بررسی اثر شرایط مختلف تیمار گرمادهی متناوب بر کیفیت و ...

  • تأثیر تنش خشکی و قارچ میکوریزا بر برخی از خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی کاهو 

    بدوی, هدیه؛ عالم زاده انصاری, ناصر؛ محمودی سورستانی, محمد؛ اسکندری, فرخنده (دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2015-11-22)
    بهره­گیری از رابطه هم­زیستی گیاه با قارچ­های آربوسکولار میکوریزا یکی از راهکارهای کاهش تنش خشکی بوده که اخیراً در کشاورزی به کار می­رود. در این راستا یک آزمایش گلدانی بر روی گیاه کاهو به صورت فاکتوریل در قالب بلوک­های کامل ...