• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی
    • دوره 6, شماره 2
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی
    • دوره 6, شماره 2
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    اثر تلقیح بذر با باکتری‌های افزاینده رشد گیاهی (PGPR) بر کیفیت و عملکرد علوفه شلغم علوفه‌ای (Brassica rapa L.) در مقادیر مختلف کودهای نیتروژن و فسفر

    (ندگان)پدیدآور
    رومانی, اعظماحتشامی, سید محمدرضاربیعی, محمد
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    572.6کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    علمی - پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    به­منظور بررسی تأثیر باکتری­های ازتوباکتر و سودوموناس و سطوح مختلف کودهای شیمیایی نیتروژن و فسفر بر کیفیت و عملکرد علوفه شلغم علوفه­ای (Brassica rapa L.)آزمایشی در سال زراعی 91-1390 در مزرعه­ی پژوهشی موسسه ­ی تحقیقات برنج کشور (رشت) در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی با 14 تیمار و سه تکرار اجرا شد.عوامل آزمایشی شامل دو باکتری ازتوباکتر کروکوکوم سویه 12 و سودوموناس فلورسنس سویه 41 و کودهای شیمیایی نیتروژن و فسفر هر کدام در 4 سطح (صفر، 50، 75 و 100 درصد کود مورد نیاز) بودند. نتایج این پژوهش نشان داد که بیش­ترین میزان عملکرد تر و خشک علوفه، شاخص­های کیفی شاخساره و ریشه گیاه شلغم علوفه­ای در کاربرد تلفیقی کودهای زیستی و شیمیایی به­ویژه تیمار تلفیقی ازتوباکتر + سودوموناس + 50% کود شیمیایی فسفر و نیتروژن به­دست آمد. بنابراین می­توان تأمین نیتروژن و فسفر مورد نیاز گیاه از طریق سیستم تلفیقی کودهای زیستی و 50% کودهای شیمیایی را به­عنوان تیمار برتر و گامی در راستای کاهش مصرف نهاده­های شیمیایی و تحقق اهداف کشاورزی پایدار معرفی نمود.
    کلید واژگان
    ازتوباکتر
    سودوموناس
    کاربرد تلفیقی کود
    قابلیت هضم علوفه
    اکولوژی گیاهان زارعی
    زراعت

    شماره نشریه
    2
    تاریخ نشر
    2014-11-22
    1393-09-01
    ناشر
    دانشگاه بوعلی سینا
    سازمان پدید آورنده
    دانشجوی کارشناسی ارشد زراعت، گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی، دانشگاه گیلان، رشت
    استادیار گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی، دانشگاه گیلان، رشت
    پژوهشگر مؤسسه تحقیقات برنج کشور

    شاپا
    2476-6321
    2476-5651
    URI
    https://ppt.basu.ac.ir/article_1142.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/140619

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب