• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی
    • دوره 6, شماره 1
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی
    • دوره 6, شماره 1
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    اثر کاربرد پس از برداشت اسید‌سالیسیلیک و پوتریسین بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه‌ توت‌فرنگی (Fragaria×ananassa) رقم سلوا

    (ندگان)پدیدآور
    اصغری, محمدرضااصغری, فرهادفرخی تولیر, جواد
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    779.4کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    علمی - پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    اثر اسید­سالیسیلیک و پوتریسین هر یک در غلظت­های 0، 1 و 2 میلی­مولار بر عمر پس از برداشت و کیفیت میوه­های توت­فرنگی رقم (سلوا) پس از 14 روز نگهداری در سردخانه با دمای 5/0±۲ درجه سانتی­گراد و رطوبت نسبی ۸۵ تا ۹۵ درصد مورد مطالعه قرار گرفت. پوسیدگی میوه­ها، کیفیت ظاهری و بازار­پسندی، pH، میزان اسیدهای آلی کل، میزان مواد جامد محلول کل، میزان اسید­آسکوربیک، فعالیت آنتی­کسیدانی کل و فنول کل عصاره میوه پس از 14 روز مورد ارزیابی قرار گرفت. کاربرد اسیدسالیسیلیک و پوتریسین هم به­صورت ساده و هم در ترکیب با یکدیگر به­صورت اسید­سالیسیلیک در غلظت­های 1 و 2 میلی­مول در لیتر، پوتریسین در غلظت 1 میلی­مول در لیتر و نیز 1 میلی­مول در لیتر اسید­سالیسیلیک در ترکیب با 2 میلی­مول در لیتر پوتریسین به­طور معنی­داری باعث کاهش میزان پوسیدگی و حفظ کیفیت میوه­ها در پایان مدت نگهداری گردید. استفاده از اسید­سالیسیلیک و پوتریسین اثر معنی­داری بر صفات مورد اندازه‌گیری داشت و باعث حفظ pH و میزان مواد جامد محلول گردید. همچنین باعث حفظ اسیدیته کل، ویتامین ث و فعالیت آنتی­اکسیدانی کل گردید.
    کلید واژگان
    عمر پس از برداشت
    فعالیت آنتی‌اکسیدانی
    پلی‌آمین‌ها
    کیفیت ظاهری

    شماره نشریه
    1
    تاریخ نشر
    2014-05-22
    1393-03-01
    ناشر
    دانشگاه بوعلی سینا
    سازمان پدید آورنده
    دانشیار، گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه، ارومیه
    دانش‌آموخته کارشناسی ارشد، گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی خوی، ارومیه
    کارشناسی ارشد علوم باغبانی، جهاد دانشگاهی اردبیل، اردبیل

    شاپا
    2476-6321
    2476-5651
    URI
    https://ppt.basu.ac.ir/article_892.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/140608

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب