نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorدولتی بانه, حامدfa_IR
dc.contributor.authorناظمیه, علیfa_IR
dc.contributor.authorمحمدی, سید ابوالقاسمfa_IR
dc.contributor.authorحسنی, قاسمfa_IR
dc.contributor.authorهناره, مشهیدfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T22:48:11Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T22:48:11Z
dc.date.available1399-07-08T22:48:11Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T22:48:11Z
dc.date.issued2010-05-22en_US
dc.date.issued1389-03-01fa_IR
dc.date.submitted2012-10-05en_US
dc.date.submitted1391-07-14fa_IR
dc.identifier.citationدولتی بانه, حامد, ناظمیه, علی, محمدی, سید ابوالقاسم, حسنی, قاسم, هناره, مشهید. (1389). شناسایی و ارزیابی ارقام انگور محلی استان آذربایجان غربی با استفاده از روش¬های آمپلوگرافی و آمپلومتری. دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی, 2(1), 13-24.fa_IR
dc.identifier.issn2476-6321
dc.identifier.issn2476-5651
dc.identifier.urihttps://ppt.basu.ac.ir/article_230.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/140541
dc.description.abstractبه­منظور شناسایی و ارزیابی صفات مختلف ارقام محلی انگور موجود در استان آذربایجان غربی، مطالعه­ای سه ساله ( 1382-1384) در باغ کلکسیون ارقام انگور در ایستگاه تحقیقات باغبانی دکتر نخجوانی انجام شد. ارزیابی صفات از زمان باز شدن جوانه­ها تا هنگام برداشت میوه در هر مرحله فنولوژیکی از برگ جوان، برگ بالغ، گل، شاخه و میوه بر اساس توصیف­نامه (IBPGR) انگور انجام شد. تجزیه داده­های مربوط به صفات کمی بر اساس مدل آماری تجزیه واریانس دو طرفه با در نظر گرفتن سال­های آزمایش به­عنوان تکرار با استفاده از نرم­افزارSAS  انجام شد. نتایج تجزیه واریانس دو طرفه نشان داد که بین50 رقم انگور مطالعه شده تفاوت معنی­داری از نظر کلیه صفات زراعی مانند درصد تشکیل میوه، جوانه زنی گرده و اجزاء عملکرد، سیستم باردهی و زمان رسیدن میوه وجود داشت. هم­چنین تنوع بسیار زیادی در صفات گیاه شناسی نظیر شکل برگ، تعداد لوب برگی، رنگ برگ جوان، شکل سینوس دمبرگی، شکل دندانه حاشیه پهنک، اندازه، شکل و رنگ پوست حبه، میزان رشد رویشی بین ارقام مشاهده شد. بر اساس داده­های مورفولوژیک ارقام مورد بررسی در شش گروه قرار گرفتند. در کلیه گروه­بندی­ها رابطه نزدیک بین ارقام شاهرودی و الحقی، خلیلی سفید و قرمز، و نیز تشابه بالایی بین کشمشی سفید و بی­دانه قرمز، سفید شخ شخ و رجین، تبرزه سفید و قرمز، دسترچین و گزندایی، سایانی و قزل اوزوم ارومیه، جیغ جیغا و سیاه معمولی مشاهده شد. در این مطالعه 47 رقم انگور شناسایی و دو مورد اشتباه در کشت و یک مورد اشتباه در نام­گذاری نیز مشخص گردید.fa_IR
dc.format.extent396
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه بوعلی سیناfa_IR
dc.relation.ispartofدوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهیfa_IR
dc.subjectانگورfa_IR
dc.subjectتوصیف¬نامهfa_IR
dc.subjectآمپلوگرافی و آمپلومتریfa_IR
dc.titleشناسایی و ارزیابی ارقام انگور محلی استان آذربایجان غربی با استفاده از روش¬های آمپلوگرافی و آمپلومتریfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentاعضای هیئت علمی، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار (سابق)گروه باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریزfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار گروه اصلاح نباتات دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریزfa_IR
dc.contributor.departmentمربی پژوهشی، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربیfa_IR
dc.contributor.departmentاعضای هیئت علمی، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربیfa_IR
dc.citation.volume2
dc.citation.issue1
dc.citation.spage13
dc.citation.epage24


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد