مرور دوره 11, شماره 1 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 12 از 12
-
اثر فیلم های نانوکامپوزیت رس و پلیاتیلنی بر کیفیت پس از برداشت میوه هلو
(دانشگاه بوعلی سینا, 2019-05-22)میوه هلو بهدلیل داشتن آب زیاد و سرعت تنفس بالا دارای عمر انبارمانی بسیارکوتاهی است. در این پژوهش تأثیر بستهبندی با فیلمهای پلیاتیلن و نانوکامپوزیت رس بر کیفیت و عمر پس از برداشت میوه هلو رقم آلبرتا بررسی شد. میوههای ...
-
بررسی صفات فنولوژیکی و فیزیولوژیکی مرتبط با عملکرد دانه 4 رقم کلزا
(دانشگاه بوعلی سینا, 2019-05-22)بهمنظور تعیین مهمترین صفات فنولوژیکی مؤثر بر افزایش عملکرد دانه و رابطهی بین آنها با عملکرد دانه و اجزای عملکرد ارقام بهاره کلزا، آزمایشی بهصورت فاکتوریل اسپلیت پلات در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در چهار تکرار در ...
-
بررسی خصوصیات مورفولوژیکی، پومولوژیکی و غلظت برخی عناصر غذایی شش پایه از درختان میوه هستهدار
(دانشگاه بوعلی سینا, 2019-05-22)استفاده از پایهها در درختان میوه هستهدار میتواند ضمن افزایش استفاده بهینه از منابع آب و خاک، منجر به افزایش تولید در واحد سطح و کاهش هزینهها گردد. شناخت خصوصیات مورفولوژیکی و جذب عناصر غذایی میتواند در انتخاب پایهها ...
-
ارزیابی برهمکنش تاریخ کاشت و رقم بر صفات مختلف نخود (.Cicer arietinum L) در شرایط آب و هوایی کرمانشاه
(دانشگاه بوعلی سینا, 2019-05-22)نخود یک جایگزین مهم برای آیش سیاه بوده و نقش مهمی در تأمین نیاز غـذایی انسان، بهویژه برای افراد کمدرآمد دارد. این تحقیق باهدف بررسی تأثیر تاریخ کاشت بر عملکرد دانه ارقام زراعی نخود دیم در سال زراعی 94-1393 اجرا شد. آزمایش ...
-
بررسی ترکیبپذیری لاینهای نرعقیم سیتوپلاسمی (CMS) برنج جهت تولید بذر هیبرید
(دانشگاه بوعلی سینا, 2019-05-22)هتروزیس راهکاری برای افزایش بیشتر عملکرد برنج میباشد. انتخاب والدین مناسب، مهمترین گام در هر برنامه اصلاحی است. این مطالعه باهدف تعیین قابلیت ترکیبپذیری لاینهای نرعقیم برنج با لاینهای برگرداننده باروری جهت ارزیابی ...
-
تأثیر هیومی پتاس و سولفات پتاسیم روی برخی صفات بیوشیمیایی و ماندگاری گل شببو (Matthiola incana var. Annua)
(دانشگاه بوعلی سینا, 2019-05-22)بهمنظور بررسی تأثیر کود آلی هیومی پتاس و کود شیمیایی سولفات پتاسیم بر صفات بیوشیمیایی و ماندگاری گل شب بو، آزمایشی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی با 3 تکرار در دانشگاه شهید چمران اهواز در سال 1394 ...
-
تأثیر کودهای سبز و نیتروژن روی برخی خصوصیات کمی و کیفی سیبزمینی
(دانشگاه بوعلی سینا, 2019-05-22)این پژوهش طی سالهای 1388 و 1389 بهمنظور بررسی تغییرات ماده خشک، نشاسته، پروتئین، قند احیا و عملکرد غده سیبزمینی در اثر کاربرد کودهای سبز و نیتروژن انجام گرفت. آزمایش بهصورت اسپلیت پلات در قالب طرح پایه بلوکهای کامل ...
-
مدلسازی اثر آسکوربات کلسیم بر خصوصیات پس از برداشت قارچ دکمهای با استفاده از الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی
(دانشگاه بوعلی سینا, 2019-05-22)در این پژوهش مدلسازی اثر آسکوربات کلسیم بر خصوصیات قارچ دکمهای به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی موردبررسی قرار گرفت. آسکوربات کلسیم در حفظ کیفیت و کاهش ضایعات محصولات کشاورزی در دوره پس از برداشت مؤثر میباشد. ...
-
تأثیر تنش آبی بر عملکرد و اجزای عملکرد سه رقم سویا
(دانشگاه بوعلی سینا, 2019-05-22)بهمنظور بررسی تأثیر سطوح رژیم آبیاری بر عملکرد و اجزای عملکرد سه رقم سویا در منطقه ارومیه، آزمایشی در مزرعه تحقیقاتی هنرستان کشاورزی در سال زراعی 1391 بهصورت کرتهای یکبار خرد شده بر پایه بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار ...
-
پاسخ خصوصیات فیزیولوژیکی اکوتیپهای گندم سرداری به محلولپاشی آهن و اسید هیومیک قبل و بعد از گلدهی در شرایط دیم
(دانشگاه بوعلی سینا, 2019-05-22)برای تأمین محصول کافی در غلات و عمدتاً گندم که پایه اصلی تغذیه در بیشتر جوامع بهشمار میرود، افزایش عملکرد این گیاه در واحد سطح، بسیار ضرورت دارد. در این میان، نقش عناصر غذایی در افزایش عملکرد در واحد سطح بسیار مهم است ...
-
تأثیر آبیاری کاهش یافته و شدت هرس بر کمیت و کیفیت میوه انگور رقم یاقوتی در شرایط آب و هوایی سرپلذهاب استان کرمانشاه
(دانشگاه بوعلی سینا, 2019-05-22)بهمنظور بررسی تأثیر آبیاری کاهش یافته و شدت هرس آزمایشی روی انگور رقم یاقوتی در شهرستان سرپل ذهاب انجام شد. این مطالعه درقالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با پنج سطح شدت هرس (دو، سه، چهار، پنج و شش جوانه) و دو سطح آبیاری (کاهش ...
-
بررسی تأثیر محلولپاشی عصاره ورمیکمپوست بر شاخصهای رشد قارچ دکمهای (<i>Agaricus bisporus</i>)
(دانشگاه بوعلی سینا, 2019-05-22)قارچ دکمهای بهعنوان یک محصول تجاری در سرتاسر جهان پرورش داده میشود و بهدلیل کیفیت غذایی مناسب و میزان بالای پروتئین جایگاه ویژهای را در سبد غذایی مردم جهان به خود اختصاص داده است. رشد و تولید قارچ دکمهای بهمیزان ...



