• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • شیمی کوانتومی و اسپکتروسکوپی
    • دوره 8, شماره 25
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • شیمی کوانتومی و اسپکتروسکوپی
    • دوره 8, شماره 25
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    ارزیابی فعالیت آنتی‏اکسیدانی عصاره آبی و اتانولی تفاله انگور رقم عسگری با استفاده از اسپکتروسکوپی UV-Vis

    (ندگان)پدیدآور
    اخلاقی, سید هاشم
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    704.1کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    در این پژوهش، عصاره های آبی و اتانولی تفاله انگور به روشهای اولتراسوند و پرکولاسیون استخراج شد. میزان کل ترکیبات فنولی موجود در عصاره ها به روش فولین سیوکالتیو و قدرت مهارکنندگی رادیکال آزاد به روش 2و2- دی فنیل پیکریل هیدرازیل و قدرت کیلات کنندگی یون آهن به روش جذب فروزین تعیین گردید. تجزیه واریانس با برنامه آماری SASنشان داد که اثر حلال، زمان، شدت و اثر متقابل [شدت×زمان] و [شدت×حلال] و [زمان ×حلال] بر روی قدرت رادیکال گیرندگی تفاوت معنی داری در سطح 0.01 (یک درصد) بین سطوح آزمایشی مشاهده شد. مقایسه میانگین تیمارها نشان داد که قدرت رادیکال گیرندگی 50% استفاده از حلال آبی نسبت به حلال اتانولی بیشتر است. بالاترین قدرت رادیکال گیرندگی عصاره التراسوند در زمان 40 دقیقه و کمترین قدرت آن در زمان 30 دقیقه مشاهده گردید. افزایش شدت اولتراسوند سبب کاهش قدرت رادیکال گیرندگی شد طوری که بیشینه آن در شدت 20 درصد و کمینه آن در شدت 40 درصد مشاهده گردید .
    کلید واژگان
    تفاله انگور
    ترکیبات فنلی
    آنتی اکسیدان طبیعی
    قدرت کیلات کنندگی
    رادیکال های آزاد

    شماره نشریه
    25
    تاریخ نشر
    2018-05-22
    1397-03-01
    ناشر
    دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود مدیر مسئول: دکتر بهزاد چهکندی سردبیر: دکتر سید فرامرز طیاری مدیر اجرایی: دکتر مهدی نکوئی اعضائ هیات تحریریه: دکتر سید فرامرز طیاری دکتر علی ابراهیمی دکتر ناصر هادی پور لاکمه سری دکتر حسین روحی دکتر بهزاد چهکندی دکتر احسان زاهدی دکتر مهدی نکوئی
    سازمان پدید آورنده
    گروه شیمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار

    URI
    http://qcs.iau-shahrood.ac.ir/article_663632.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/134840

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب