مرور دوره 8, شماره 25 بر اساس موضوع "رادیکال های آزاد"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره آبی و اتانولی تفاله انگور رقم عسگری با استفاده از اسپکتروسکوپی UV-Vis
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود مدیر مسئول: دکتر بهزاد چهکندی سردبیر: دکتر سید فرامرز طیاری مدیر اجرایی: دکتر مهدی نکوئی اعضائ هیات تحریریه: دکتر سید فرامرز طیاری دکتر علی ابراهیمی دکتر ناصر هادی پور لاکمه سری دکتر حسین روحی دکتر بهزاد چهکندی دکتر احسان زاهدی دکتر مهدی نکوئی, 2018-05-22)در این پژوهش، عصاره های آبی و اتانولی تفاله انگور به روشهای اولتراسوند و پرکولاسیون استخراج شد. میزان کل ترکیبات فنولی موجود در عصاره ها به روش فولین سیوکالتیو و قدرت مهارکنندگی رادیکال آزاد به روش 2و2- دی فنیل پیکریل ...



