مرور دوره 8, شماره 25 بر اساس موضوع "رادیکال های آزاد"

  • ارزیابی فعالیت آنتی‏اکسیدانی عصاره آبی و اتانولی تفاله انگور رقم عسگری با استفاده از اسپکتروسکوپی UV-Vis 

    اخلاقی, سید هاشم (دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود مدیر مسئول: دکتر بهزاد چهکندی سردبیر: دکتر سید فرامرز طیاری مدیر اجرایی: دکتر مهدی نکوئی اعضائ هیات تحریریه: دکتر سید فرامرز طیاری دکتر علی ابراهیمی دکتر ناصر هادی پور لاکمه سری دکتر حسین روحی دکتر بهزاد چهکندی دکتر احسان زاهدی دکتر مهدی نکوئی, 2018-05-22)
    در این پژوهش، عصاره های آبی و اتانولی تفاله انگور به روشهای اولتراسوند و پرکولاسیون استخراج شد. میزان کل ترکیبات فنولی موجود در عصاره ها به روش فولین سیوکالتیو و قدرت مهارکنندگی رادیکال آزاد به روش 2و2- دی فنیل پیکریل ...