نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorدلسوز خاکی, نگینfa_IR
dc.contributor.authorخارا, حسینfa_IR
dc.contributor.authorمحسنی, محمودfa_IR
dc.contributor.authorشناور ماسوله, علیرضاfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T22:31:46Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T22:31:46Z
dc.date.available1399-07-08T22:31:46Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T22:31:46Z
dc.date.issued2013-12-22en_US
dc.date.issued1392-10-01fa_IR
dc.date.submitted2015-04-15en_US
dc.date.submitted1394-01-26fa_IR
dc.identifier.citationدلسوز خاکی, نگین, خارا, حسین, محسنی, محمود, شناور ماسوله, علیرضا. (1392). بررسی اثرات پروبیوتیک باکتوسل واسید فولیک برفاکتورهای خونی و ایمنی بچه ماهی شیپ. فیزیولوژی و تکوین جانوری, 6(4)fa_IR
dc.identifier.issn1735-9880
dc.identifier.urihttp://qjaphd.sinaweb.net/article_541959.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/134503
dc.description.abstractزمینه وهدف: ماهی شیپ از جمله ماهیان خاویاری دریای خزر است که برای آبزی پروری مناسب می باشد. پروبیوتیک ها اثرات مفیدی بر سلامتی و رشد موجود میزبان دارند. هدف از این پژوهش بررسی اثر Pediococcus acidilacticiو اسید فولیک برفاکتورهای خونی و ایمنی بچه ماهیان شیپ است.روش کار: تعداد 210 عدد بچه ماهی شیپ با تراکم 10 عدد در هر وان فایبرگلاس در 7 گروه: تیمار1 (4 میلی­گرم اسید فولیک)، تیمار2(پروبیوتیک 300 گرم)، تیمار3( اسیدفولیک 4 میلی­گرم و پروبیوتیک 200 گرم)، تیمار4 (اسیدفولیک 2 میلیگرم پروبیوتیک 300 گرم)تیمار5 ( اسید فولیک 2 میلی­گرم و پروبیوتیک 200)، تیمار6 (اسید فولیک 4 میلی­گرم و پروبیوتیک 300 گرم) تیمار 7 شاهد در 3 تکرار به مدت 8 هفته تغذیه شدند. در پایان آزمایش شاخص­های خونی و شاخص­های ایمنی در آن­ها اندازه گیری شد.یافته ها: بیشترین اختلاف معنی دار تعدادگلبول سفید در تیمار6 مشاهده گردید. ائوزینوفیل هیچ یک از تیمارها با هم اختلاف معنی داری نداشتند. کمترین میزان نوتروفیل و بیشترین میزان لنفوسیت در تیمار شاهد بود. بیشترین تعداد گلبول قرمز، میزان هموگلوبین، هماتوکریت در تیمار 6 و کمترین این شاخص در شاهد، مشاهده گردید. MCHو MCHCتیمارها، اختلاف معنی داری با هم نداشتند اما بیشترین MCVدر تیمار 4 با سایر تیمارها دارای اختلاف معنی دار داشت. بیشترین مقدار لیزوزیمدر تیمار 6و 5 بود.بیشترین ایمونوگلوبین و IgMدر تیمارهای 6 و 5 مشاهده گردید.نتیجه گیری:با توجه به نتایج فوق افزودن 4 میلی گرم اسید فولیک با 300 گرم پروبیوتیک در هر تن غذا می تواند در بهبود روند رشد و کارایی غذا نقش مثبتی را ایفا نماید.fa_IR
dc.format.extent1949
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجانfa_IR
dc.relation.ispartofفیزیولوژی و تکوین جانوریfa_IR
dc.subjectماهی شیپfa_IR
dc.subjectپروبیوتیک باکتوسلfa_IR
dc.subjectاسیدفولیکfa_IR
dc.subjectشاخص های خونیfa_IR
dc.subjectسیستم ایمنیfa_IR
dc.titleبررسی اثرات پروبیوتیک باکتوسل واسید فولیک برفاکتورهای خونی و ایمنی بچه ماهی شیپfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان، دانشکده منابع طبیعی، کارشناس ارشد گروه شیلات، لاهیجان. ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان، دانشکده منابع طبیعی، استادیار گروه شیلات، لاهیجان. ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات بین المللی تاسماهیان دریای خزر، رشت. ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان، دانشکده منابع طبیعی، استادیار گروه شیلات، لاهیجان. ایران.fa_IR
dc.citation.volume6
dc.citation.issue4


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد