دوره 4, شماره 8
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
تأملی بر خوراک بومی و فرهنگ در شهرستان ایرانشهر (مورد مطالعه: روستای دامن)
(دانشگاه علامه طباطباییAllameh Tabataba’i University, 2018-02-20)مقاله حاضر به مطالعه نظام غذایی بومی و سنتی ساکنان بلوچ روستای دامن واقع در شهرستان ایرانشهر پرداخته است. هدف از انجام پژوهش ...
-
پَنگ، پَنگگو و پَنگخانه (جستارهایی از تقسیم آب سنتی در شهرستان بُرخوار)
(دانشگاه علامه طباطباییAllameh Tabataba’i University, 2018-02-20)
-
تنوع کشت چندکشتی و درهمکشتی (درهمکاری)
(دانشگاه علامه طباطباییAllameh Tabataba’i University, 2018-02-20)شاید یکی دیگر از حکمتهای ناشناختهتر کشاورزی و باغداری سنتی درتمدنهای کهن، که توانسته ...
-
یادگیری الگوی پیشگامی و سازگار پذیری تابآوری شناختی مبتنی بر دانش بومی کارآفرینان ایرانی
(دانشگاه علامه طباطباییAllameh Tabataba’i University, 2018-02-20)تابآوری سازمان بهعنوان ظرفیت تغییرپذیری و سازگارپذیری در مقابل چالشهای محیطی، ...



