مرور دوره 4, شماره 7 بر اساس موضوع "ایل سنگسری"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
خلاقیت عشایر سنگسری در سازگاری با محیط مورد: آرشه، فرآورده لبنی ماندگار در ایل سنگسری
(دانشگاه علامه طباطباییAllameh Tabataba’i University, 2017-08-23)هدف تحقیق حاضر آن است که نبوغ و خلاقیت جامعه عشایری را در زمینه سازگاری با محیط و حفاظت از شیر (به عنوان مادهای فاسد شدنی) در مناطق پراکنده کوهستانی مورد بررسی قرار دهد؛ چگونگی تولید ایل سنگسری را شناسایی کند؛ مشتقات شیر ...



