دوره 3, شماره 6
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
دانش بومی و سنتی خوراک: درآمدی بر نشانهشناسی غذا و آداب مربوط به آن از منظر دین
(دانشگاه علامه طباطباییAllameh Tabataba’i University, 2017-02-19)
-
پژوهشی در هنر انگشترسازی سنتی قم
(دانشگاه علامه طباطباییAllameh Tabataba’i University, 2017-02-19)چکیده هنر فلزکاری یکی از هنرهای بومی ایران است که از دیرباز هنرمندان سنتی این سرزمین در گونههای مختلف و با کاربردهای گوناگون به آن اشتغال داشتهاند. هنر صناعی انگشترسازی ازجمله هنرهای مستظرفه در این عرصه است که ...
-
نقش دانش بومی و سنتهای محلی زنان در تولید و مدیریت فرآوردههای دامی (مطالعه موردی: روستای ابونصر، شهرستان بوانات)
(دانشگاه علامه طباطباییAllameh Tabataba’i University, 2017-02-19)دامداران در جوامع روستایی جهت پرورش و مدیریت امور دام فعالیتهای را به صورت مشترک انجام میدهند و تحقیقات حاکی از آن است که همیاری و همکاری بین دامداران و بویژه زنان روستایی نقش کلیدی را ایفا میکند. هدف از انجام تحقیق ...
-
زعفران در آینه دانش بومی میراث مکتوب کهن ایران
(دانشگاه علامه طباطباییAllameh Tabataba’i University, 2017-02-19)زعفران گیاه بومی ایران است که از دوران باستان ایرانیان نحوه کشت و کار، کاربرد های تغذیه ای و مصارف دارویی می شناختند. دانش بومی ایرانیان در ارتباط با زعفران بسیار غنی بوده و امروزه کاربردی است که ریشه علمی در متون کهن ...



