نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorاحمدپور, امیرfa_IR
dc.contributor.authorنوری, میثمfa_IR
dc.contributor.authorعلیخانی دادو کلایی, مهدیfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T22:11:01Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T22:11:01Z
dc.date.available1399-07-08T22:11:01Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T22:11:01Z
dc.date.issued2015-08-23en_US
dc.date.issued1394-06-01fa_IR
dc.date.submitted2015-01-05en_US
dc.date.submitted1393-10-15fa_IR
dc.identifier.citationاحمدپور, امیر, نوری, میثم, علیخانی دادو کلایی, مهدی. (1394). واکاوی صلاحیت حرفه ای مورد نیاز کارشناسان سطح عملیاتی ترویج کشاورزی در استان مازندران. راهبردهای توسعه روستایی, 2(2), 101-120. doi: 10.22048/rdsj.2015.13415fa_IR
dc.identifier.issn2383-2657
dc.identifier.issn2383-1995
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22048/rdsj.2015.13415
dc.identifier.urihttp://rdsj.torbath.ac.ir/article_13415.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/126879
dc.description.abstractکارشناسان ترویج فعال در عرصه عملیاتی، باید دارای یک‌سری صلاحیت‌های ضروری باشند تا بتوانند برنامه‌های آموزشی با کیفیت، مرتبط و مهم را به جامعه روستایی ارائه کنند. در همین راستا، تحقیق حاضر به‌منظور واکاوی مؤلفه‌های صلاحیت حرفه‌ای کارشناسان فعال در عرصه عملیاتی ترویج کشاورزی استان مازندران انجام گرفته‌است. روش تحقیق توصیفی- پیمایشی است. جامعه آماری این تحقیق شامل کارشناسان سطح عملیاتی ترویج کشاورزی به تعداد 290 نفر بوده‌است. نمونه‌گیری طبقه‌ای با انتساب متناسب و با استفاده از جدول کرجسی-مورگان 165 نفر به‌عنوان نمونه آماری تعیین شدند. ابزار تحقیق پرسشنامه‌ای محقق ساخته بود که روایی محتوایی آن بر اساس نظر متخصصان ترویج و آموزش کشاورزی تأیید شد و پایایی آن با استفاده از ضریب KMO و آماره بارتلت مورد بررسی و تأیید گردید (737/0KMO=). نتایج تجزیه تحلیل داده‌های تحقیق نشان‌داد که هفت عامل استخراج شده (پژوهشگری، فنی-تخصصی، آموزشگری، مدیریتی، شخصیتی، ارتباطی، تکنولوژی‌های مجازی)، در حدود 691/63 درصد مقدار کل واریانس مربوط به صلاحیت‌های حرفه‌ای کارشناسان سطح عملیاتی ترویج کشاورزی در استان مازندران را تبیین می‌نماید. با توجه به یافته‌ها، جهت آشنایی با روش‌های علمی پژوهش، نیازسنجی، برنامه‌ریزی و ارزشیابی، اجرای کارگاه‌های آموزشی ضمن خدمت برای کارشناسان، ضروری به‌نظر می‌رسد، همچنین بهبود مهارت‌های عملی مروجان در انواع کشت محصولات کشاورزی و کار با نرم افزارهای کاربردی کشاورزی در برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی توجه ویژه گردد.fa_IR
dc.format.extent736
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تربت حیدریهfa_IR
dc.publisheruniversity of torbat heydariehen_US
dc.relation.ispartofراهبردهای توسعه روستاییfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Rural Development Strategiesen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22048/rdsj.2015.13415
dc.subjectاستان مازندرانfa_IR
dc.subjectترویج کشاورزیfa_IR
dc.subjectصلاحیت حرفه ایfa_IR
dc.subjectکارشناسان سطح عملیاتیfa_IR
dc.subjectترویج و آموزش کشاورزیfa_IR
dc.titleواکاوی صلاحیت حرفه ای مورد نیاز کارشناسان سطح عملیاتی ترویج کشاورزی در استان مازندرانfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار ترویج و آموزش کشاورزی، گروه کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساریfa_IR
dc.contributor.departmentکارشناسی ارشد ترویج و آموزش کشاورزی، گروه کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساریfa_IR
dc.contributor.departmentکارشناس ارشد ترویج و آموزش کشاورزی، گروه کشاورزی و منابع طبیعی و عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساریfa_IR
dc.citation.volume2
dc.citation.issue2
dc.citation.spage101
dc.citation.epage120


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد