نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorجهانشاهی انبوهی, کیوانfa_IR
dc.contributor.authorسیدحاجی‌زاده, حنیفهfa_IR
dc.contributor.authorهمتی, آرشfa_IR
dc.contributor.authorعباسی, پیمانfa_IR
dc.contributor.authorرضایی, ساراfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T22:09:02Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T22:09:02Z
dc.date.available1399-07-08T22:09:02Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T22:09:02Z
dc.date.issued2019-10-23en_US
dc.date.issued1398-08-01fa_IR
dc.date.submitted2019-12-30en_US
dc.date.submitted1398-10-09fa_IR
dc.identifier.citationجهانشاهی انبوهی, کیوان, سیدحاجی‌زاده, حنیفه, همتی, آرش, عباسی, پیمان, رضایی, سارا. (1398). تأثیر کوددهی سولفات پتاسیم و کلات آهن بر جذب برخی از عناصر غذایی و شاخص-های رویشی سیب رقم رد دلیشز. پژوهش های میوه کاری, 4(2), 143-154.fa_IR
dc.identifier.issn2538-4376
dc.identifier.urihttp://rip.urmia.ac.ir/article_120913.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/126135
dc.description.abstractکوددهی یکی از اصول مدیریتی مهم در باغبانی است که در تغذیه درختان میوه نقش مهمی در افزایش عملکرد و بهبود کیفیت میوه‌ تولیدی دارد. در این راستا پژوهشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی روی سیب رقم رد دلیشز انجام گرفت. بررسی اثر چالکود سولفات پتاسیم (صفر، 50 ، 100 و 150 گرم به ازای هر درخت) و کلات آهن 6 درصد (صفر، 10، 20 و 30 سی­سی به ازای هر درخت) طی دوره رشد درخت انجام گرفت و صفاتی از قبیل طول شاخه، شاخص کلروفیل، طول و عرض میوه، وزن میوه، تعداد میوه در هر درخت، شاخص سطح برگ و غلظت برخی عناصر غذایی ماکرو و میکرو در برگ اندازه‌گیری شد. نتایج نشان داد که تیمارهای سولفات پتاسیم و کلات آهن باعث بهبود تمامی صفات رشدی شدند. تیمارهای سولفات پتاسیم و کلات آهن باعث افزایش مثبت و معنی­دار عملکرد گردیدند. با افزایش غلظت سولفات پتاسیم مقدار عناصر فسفر و پتاسیم برگ افزایش یافت در حالیکه کلات آهن مقدار فسفر را کاهش داد. بیشترین مقدار منیزیم در شرایط عدم کاربرد تیمار سولفات پتاسیم در غلظت 30 سی­سی کلات آهن مشاهده شد. بیشترین میزان عنصر آهن در عدم کاربرد تیمار سولفات پتاسیم در غلظت­های 20 و 30 سی­سی کلات آهن مشاهده شد. همچنین با کاربرد کود سولفات پتاسیم، مقدار کلسیم و مس برگ کاهش یافت. کوددهی تأثیر معنی داری بر غلظت عناصر نیتروژن، روی و منگنز در برگ نداشت.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه ارومیهfa_IR
dc.publisherUrmia Universityen_US
dc.relation.ispartofپژوهش های میوه کاریfa_IR
dc.relation.ispartofResearch in Pomologyen_US
dc.subjectچالکودfa_IR
dc.subjectسولفات پتاسیمfa_IR
dc.subjectعملکردfa_IR
dc.subjectعناصر برگfa_IR
dc.subjectکلات آهنfa_IR
dc.titleتأثیر کوددهی سولفات پتاسیم و کلات آهن بر جذب برخی از عناصر غذایی و شاخص-های رویشی سیب رقم رد دلیشزfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی کارشناسی‌ارشد گروه علوم و مهندسی باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه مراغه، مراغهfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار گروه علوم و مهندسی باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه مراغه، مراغهfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی دکتری گروه علوم و مهندسی خاک، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز، تبریزfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی کارشناسی‌ارشد گروه علوم و مهندسی باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه مراغه، مراغهfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی کارشناسی‌ارشد گروه علوم و مهندسی باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه مراغه، مراغهfa_IR
dc.citation.volume4
dc.citation.issue2
dc.citation.spage143
dc.citation.epage154


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد