دوره 3, شماره 2
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
بررسی اثرات اسانس مرزنجوش بر خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه گیلاس رقم تکدانه مشهد
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2018-10-23)میوهها و سبزیجات حاوی ترکیبات آنتیاکسیدانی هستند که از میان آنها میوه گیلاس با بیشترین تراکم آنتیاکسیدانی، نقش عمدهای در پیشگیری از بیماریها و حفظ سلامت انسان دارد. علاوه بر این مصرف و تقاضا برای محصولاتی با کیفیت ...
-
بررسی اثر شوری و بستر کشت بر جذب عناصر و عملکرد سه رقم توتفرنگی
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2018-10-23)میوه توتفرنگی از ارزش غذایی بالایی برخوردار بوده و در دامنه وسیعی کشت میشود. در دهههای اخیر با توجه به کمبود منابع آب برای آبیاری، استفاده از آبهای با کیفیت پایین و شور افزایش یافته است. این پژوهش در دو آزمایش جداگانه ...
-
شناخت پتانسیل اقلیمی – کشاورزی مناطق استان خوزستان از لحاظ کاشت محصولات باغی
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2018-10-23)شناخت استعدادها و پتانسیل اقلیمی مناطق برای کاشت محصولات باغی اولین گام در برنامهریزی کشاورزی محسوب میشود. برای رسیدن به این هدف، یکی از مهمترین ابزارها، استفاده از روشهای طبقهبندی اقلیمی-کشاورزی است. در این تحقیق از ...
-
مقایسه اثر تیمارهای اسید سالیسیلیک و نانو-اسیدسالیسیلیک در کاهش اثرات تنش شوری در میوه توتفرنگی رقم "کاماروزا"
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2018-10-23)توتفرنگی یکی از مهمترین محصولات مناطق معتدله است که به تنش شوری خیلی حساس است. با توجه به شور شدن منابع آب و خاک، امروزه اصلیترین هدف در تولید توتفرنگی غلبه بر اثرات زیانبار تنش شوری میباشد. به منظور کاهش اثرات تنش ...
-
بررسی تأثیر محیط کشت، نوع و غلظت منبعکربنی بر پرآوری پایه گیزیلا 6
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2018-10-23)با توجه به مشکلات ناشی از کاشت پایه های بذری و غیریکنواخت در باغهای درختان میوه هسته دار، استفاده از پایه هـای یکنواخـت و سازگار با این درختان امری ضروری است. تکنیک کشت بافت یکی از روشهای مهم و مفید برای ازدیاد این ...
-
تأثیر کاربرد برگی نفتالین استیک اسید و سولفات پتاسیم بر ویژگیهای کمی و کیفی نارنگی رقم پرل تانجلو
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2018-10-23)تغذیه درختان میوه و استفاده از تنظیمکنندهای رشد مناسب، میتواند در کمیت و کیفیت میوه درختان نقش موثری داشته باشد. هدف از انجام پژوهش حاضر بررسی تاثیر نفتالین استیک اسید (در غلظتهای 0، 50، 100 و 150 میلیگرم در لیتر) و ...



