• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • پژوهش نامه علوم طیور
    • دوره 1, شماره 1
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • پژوهش نامه علوم طیور
    • دوره 1, شماره 1
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    تاثیر سطوح مختلف عصاره علف چای (Hypericum perforatum) و آنتی بیوتیک نئومایسین بر عملکرد، برخی ویژگیهای لاشه و خصوصیات گوشت سینه و ران جوجه های گوشتی

    (ندگان)پدیدآور
    بهشتی مقدم, ساراانصاری, زربختدلدار, حمیدجعفرپور, سید علی
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    865.4کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    این پژوهش با هدف ارزیابی اثرات مختلف گیاه علف ­چای(Hypericumperfotatum) و آنتی­بیوتیک نئومایسین بر عملکرد، ویژگی­های لاشه و کیفیت گوشت جوجه­های گوشتی انجام شد. در این پژوهش، از 180 قطعه جوجه­ی گوشتی نر سویۀ راس 308 استفاده شد. این پژوهش طی شش هفته و در قالب طرح کاملاً تصادفی با پنج تیمار، سه تکرار(پن) در هر تیمار و 12 قطعه جوجه در هر پن انجام گرفت. تیمارهای آزمایشی شامل: تیمار شاهد(بدون افزودنی)، سه سطح عصارۀ علف­چای(25/0، 50/0 و75/0­گرم­ در­کیلو­گرم جیره)، و آنتی­بیوتیک نئومایسین(2/0 ­گرم در­کیلو­گرم جیره) بودند. برای اندازه­گیری تردی گوشت از تست فشاری با پروپ دندانی(TA7) استفاده شد و تست تجزیه و تحلیل ترکیب بافت با پروپ استوانه­ای(TA25) انجام گرفت.  جوجه­های تغذیه شده با آنتی­بیوتیک، بیشترین مصرف خوراک را در کل دوره، نسبت به جوجه­های تغذیه شده با علف­چای داشتند(05/0>P). افزودن عصارۀ علف­چای به­­طور معنی­داری میزان پروتئین سینه و ران را افزایش داد(05/0P
    کلید واژگان
    پروتئین گوشت
    تردی گوشت
    کیفیت گوشت
    مصرف خوراک

    شماره نشریه
    1
    تاریخ نشر
    2015-02-20
    1393-12-01
    ناشر
    دانشگاه ارومیه
    Urmia University
    سازمان پدید آورنده
    فارغ‌التحصیل کارشناسی‌ارشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
    استادیار دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، ساری، ایران.
    استادیار دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، ساری، ایران.
    استادیار دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، ساری، ایران.

    URI
    http://rlps.urmia.ac.ir/article_20037.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/124583

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب