نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorهوشمندی, علی محمدfa_IR
dc.contributor.authorبوجارپور, محمدfa_IR
dc.contributor.authorیعقوبفر, اکبرfa_IR
dc.contributor.authorسالاری, سمیهfa_IR
dc.contributor.authorرکنی, حسنfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T17:04:37Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T17:04:37Z
dc.date.available1399-07-08T17:04:37Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T17:04:37Z
dc.date.issued2017-05-22en_US
dc.date.issued1396-03-01fa_IR
dc.date.submitted2016-04-17en_US
dc.date.submitted1395-01-29fa_IR
dc.identifier.citationهوشمندی, علی محمد, بوجارپور, محمد, یعقوبفر, اکبر, سالاری, سمیه, رکنی, حسن. (1396). تأثیر شکل خوراک، ارقام جو و مکمل آنزیمی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی), 30(114), 257-272. doi: 10.22092/asj.2017.111327fa_IR
dc.identifier.issn2588-6436
dc.identifier.issn2588-6428
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/asj.2017.111327
dc.identifier.urihttps://asj.areeo.ac.ir/article_111327.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/12436
dc.description.abstractآزمایشی با روش فاکتوریل 2×2×3 با قالب کاملاً تصادفی در 12 تیمار ، 3 تکرار و 27 قطعه جوجه در هر تکرار برای بررسی تأثیر شکل خوراک، رقم جو و مکمل آنزیمی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی با استفاده از 972 قطعه جوجه گوشتی سویه راس 308 اجرا شد. عامل‌های اصلی و سطوح هر عامل شامل رقم جو (فجر، ریحانه و یوسف)، شکل خوراک (آردی و پلت) و سطح آنزیم (صفر و 05/0گرم در کیلوگرم) بودند. بر اساس نتایج حاصله در کل دوره پرورش، مقدار مصرف خوراک و سرعت رشد تحت تأثیر اثرات اصلی و اثرات متقابل تیمارهای آزمایشی قرار گرفت (05/0> P). اثرات اصلی (به استثنای رقم) و اثرات متقابل شاخص کارآیی تولید را تحت تأثیر قرار_دادند (05/0> P). پلت نمودن جیره و استفاده از آنزیم، عملکرد و درصد وزن نسبی کبد و صفرا را به طور معنی داری بهبود داد (05/0> P). عیار پادتن تولیدی علیه گلبول قرمز گوسفند (SRBC) و ایمنوگلوبولین نوعIgM تحت تأثیر اثرات اصلی و اثرات متقابل بین عوامل قرار نگرفت، اما غلظت ایمنوگلوبولین نوع IgG با افزودن آنزیم به جیره‌ها بطور معنی‌داری افزایش یافت (05/0> P). نتایج این تحقیق نشان داد استفاده از جو رقم ریحانه به شکل پلت و همراه با آنزیم بدون اثر منفی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی قابل توصیه است.fa_IR
dc.format.extent1903
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات علوم دامی کشورfa_IR
dc.publisherAgricultural Research,Education and Extension Organizationen_US
dc.relation.ispartofعلوم دامی (پژوهش و سازندگی)fa_IR
dc.relation.ispartofAnimal Sciences Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/asj.2017.111327
dc.subjectپاسخ ایمنیfa_IR
dc.subjectجوجه گوشتیfa_IR
dc.subjectرقم جوfa_IR
dc.subjectپلتfa_IR
dc.subjectشاخص تولیدfa_IR
dc.titleتأثیر شکل خوراک، ارقام جو و مکمل آنزیمی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی دکتری تخصصی تغذیه طیور دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستانfa_IR
dc.contributor.departmentعضو هیئت علمی گروه علوم دامی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستانfa_IR
dc.contributor.departmentعضو هیئت علمی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، موسسه تحقیقات علوم دامی کشورfa_IR
dc.contributor.departmentعضو هیئت علمی گروه علوم دامی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستانfa_IR
dc.contributor.departmentعضو هیئت علمی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزیfa_IR
dc.citation.volume30
dc.citation.issue114
dc.citation.spage257
dc.citation.epage272


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد