نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorبرسلانی, علیرضاfa_IR
dc.contributor.authorرضائی پور, وحیدfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T17:04:36Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T17:04:36Z
dc.date.available1399-07-08T17:04:36Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T17:04:36Z
dc.date.issued2017-05-22en_US
dc.date.issued1396-03-01fa_IR
dc.date.submitted2016-02-28en_US
dc.date.submitted1394-12-09fa_IR
dc.identifier.citationبرسلانی, علیرضا, رضائی پور, وحید. (1396). بررسی اثر متقابل سطح پروتئین جیره،‌ کنجاله‌کنجد و آنزیم فیتاز بر صفات عملکرد، لاشه و فراسنجه ‏های خونی بلدرچین ژاپنی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی), 30(114), 157-168. doi: 10.22092/asj.2017.111319fa_IR
dc.identifier.issn2588-6436
dc.identifier.issn2588-6428
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/asj.2017.111319
dc.identifier.urihttps://asj.areeo.ac.ir/article_111319.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/12428
dc.description.abstractاین آزمایش به منظور بررسی اثر سطح پروتئین جیره و مقادیر مختلف کنجاله کنجد مکمل شده با آنزیم فیتاز بر صفات عملکرد، لاشه و فراسنجه‏های خونی بلدرچین ژاپنی انجام گرفت. تعداد 360 قطعه جوجه مخلوط بلدرچین ژاپنی یک‌روزه بین 36 واحد آزمایشی تقسیم شدند. یک طرح کامل تصادفی با قالب فاکتوریل 2×3×2 شامل دو سطح پروتئین جیره (24 و 20 درصد)، سه سطح کنجاله کنجد (صفر، 12 و 24 درصد) با و بدون مکمل آنزیمی فیتاز با 12 تیمار، 3 تکرار و 120 قطعه جوجه در هر تکرار در دوره سنی 8 تا 42 روزگی انجام گرفت. کاهش سطح پروتئین جیره به طور معنی‏داری سبب بهبود نسبت راندمان پروتئین مصرفی، کاهش مصرف خوراک و میزان اسید اوریک خون شد (05/0P<). مصرف کنجاله کنجد باعث کاهش مصرف خوراک و ضریب تبدیل غذایی و کاهش کلسترول خون گردید (05/0P<). افزودن آنزیم فیتاز به جیره‏های مصرفی اثر معنی‏داری بر عملکرد، فراسنجه‏های خونی و ویژگی‏های لاشه نداشت. نتایج این آزمایش نشان داد در تنظیم جیره بلدرچین می‎توان از جیره‌های کم پروتئین و کنجاله کنجد تا سطح 24 درصد بدون بروز اثر منفی بر عملکرد، لاشه و فراسنجه‎های خونی استفاده کرد همچنین این نوع جیره‏ها باعث بهبود غلظت متابولیت‏های بیوشیمیایی خون مثل اسید اوریک و کلسترول می‏شوند. استفاده از سطح پایین پروتئین و سطح بالای کنجاله کنجد در جیره اثر منفی بر عملکرد، صفات لاشه یا فراسنجه‎های خونی پرندگان ایجاد نکرد.fa_IR
dc.format.extent1023
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات علوم دامی کشورfa_IR
dc.publisherAgricultural Research,Education and Extension Organizationen_US
dc.relation.ispartofعلوم دامی (پژوهش و سازندگی)fa_IR
dc.relation.ispartofAnimal Sciences Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/asj.2017.111319
dc.subjectبلدرچینfa_IR
dc.subjectپروتئینfa_IR
dc.subjectفیتازfa_IR
dc.subjectکنجاله کنجدfa_IR
dc.titleبررسی اثر متقابل سطح پروتئین جیره،‌ کنجاله‌کنجد و آنزیم فیتاز بر صفات عملکرد، لاشه و فراسنجه ‏های خونی بلدرچین ژاپنیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentمحقق مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گلستانfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم شهرfa_IR
dc.citation.volume30
dc.citation.issue114
dc.citation.spage157
dc.citation.epage168


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد