اثر فرآوری قارچ پلوروتوس فلوریدا بر ارزش غذایی کلش گندم و برگ درخت خرما
(ندگان)پدیدآور
کبیریفرد, عبدالمهدیفضائلی, حسنصادقی, محمدهادیصادقی, سیدابوطالبنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
قارچ » پلوروتوس فلوریدا« روی کلش گندم و برگ درخت خرما کشت گردید و در قالب یک طرح کاملا تصادفی با 7 تیمار شامل: 1-کلش گندم عملآورینشده، 2-کلش گندم پس از میسیلیومدوانی قارچ، 3-کلش گندم پس از برداشت چین اول قارچ، 4-کلش گندم پس از برداشت چین دوم قارچ، 5- برگ درخت خرمای عملآورینشده، 6- برگ درخت خرما پس از میسیلیومدوانی قارچ، 7- برگ درخت خرما پس از برداشت چین اول قارچ، تهیه شد. ترکیبات شیمیایی نمونههای حاصل از تیمارهای مزبور، تعیین و نیز مصرف اختیاری و گوارشپذیری آنها روی گوسفند شال تعیین گردید. میزان پروتئین خام کلش گندم درتیمارهای 3 و 4، کاهش معنیدار و برگ خرما در تیمارهای 6 و 7، افزایش معنیداری(05/0 P
شماره نشریه
104تاریخ نشر
2014-10-231393-08-01
ناشر
موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization
سازمان پدید آورنده
عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابعطبیعی استان بوشهراستاد، مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور
عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابعطبیعی استان بوشهر
عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابعطبیعی استان بوشهر
شاپا
2588-64362588-6428




