مرور دوره 7, شماره 1 بر اساس موضوع "بیوفسفر"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
بررسی خصوصیات کمی گل و بنه زعفران (.<i>Crocus sativus</i> L) تحت تاثیر سیستمهای تغذیه آلی، بیولوژیکی و شیمیایی در منطقه گناباد
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2019-03-21)به منظور ارزیابی واکنش گیاه زعفران به کودهای مختلف دامی، زیستی و شیمیایی آزمایشی به صورت کرت های خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی جهاد کشاورزی گناباد طی سال های زراعی 95-1394 و 96-1395 ...



