مرور دوره 5, شماره 4 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 22
| موضوع |
|---|
| اقتصاد و بازاریابی [1] |
| آنزیم [1] |
| بازاریابی [1] |
| تغذیه گیاه [1] |
| توسعه کشت [1] |
| تک سازی [1] |
| جداسازی [1] |
| داده کاوی [1] |
| ردیف کردن [1] |
| زعفران [1] |
| سایر موضوعات مرتبط با زعفران [1] |
| سری زمانی [1] |
| شاخص آماری [1] |
| صادرات [1] |
| عملکرد محصول [1] |
| فرآوری، صنایع غذایی و بیوشیمی [1] |
| قند [1] |
| پارامترهای اقلیمی [1] |
| پیشبینی [1] |
| کشاورزی و علوم پایه [1] |



