دوره 4, شماره 4
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
اثر عصاره گلبرگ زعفران بر کیفیت انبارمانی قطعات تازه برش خورده هندوانه
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2016-12-21)زعفران بهعنوان گیاهی ارزشمند مورد توجه تولیدکنندگان و بازرگانان قرار دارد. محصولات جانبی زعفران همچون گلبرگ آن، که امروزه اثرات آنتیاکسیدانی، ضد میکروبی و تغذیهای آن به اثبات رسیده است متأسفانه بجز موارد محدود مورد ...
-
شناسایی ایزومرهای آپوکاروتنوئید کروسین و کروستین موجود در عصاره خام زعفران (.<i>Crocus sativus</i> L) از طریق کروماتوگرافی مایع مجهز به طیف سنجی جرمی
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2016-12-21)از مهمترین متابولیتها در زعفران آپوکاروتنوئیدهای کروستین و کروسین می باشند. رنگ زعفران بطور عمده به میزان و کیفیت حضور ماده کروسین بستگی دارد که خود فرم استری گلیکوزیله شده ماده کروستین توسط آنزیم گلیکوزیل ترانسفراز می ...



