مرور دوره 2, شماره 4 بر اساس موضوع "نوشیدنی فراسودمند"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
بررسی اثر جایگزینی قند گیاه استویا (Stevia rebaudiana) با ساکارز بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی شربت رژیمی زعفران
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2014-12-22)امروزه تولید و استفاده از مواد غذایی و نوشیدنی های رژیمی و فراسودمند رو به فزونی گذاشته است.با توجه به اینکه کربوهیدراتها یکی از مهمترین منابع افزایش دهنده کالری می باشند، بسیاری از توجهات در صنعت غذا به کاهش استفاده از ...



