دوره 3, شماره 4
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
مدلسازی عوامل مؤثر بر ارتقاء سهم واحدهای پژوهش و فناوری در ارزش افزوده محصولات کشاورزی صادراتی ایران: مورد مطالعه زعفران و زرشک
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2015-12-22)پژوهش و فناوری جایگاه مهمی در توسعه زنجیره ارزش داخلی محصولات زعفران و زرشک دارد. هدف اصلی این پژوهش، شناسایی عوامل مؤثر بر ارتقاء سهم واحدهای پژوهش و فناوری کشاورزی در ارزشافزوده محصولات میباشد، بدین منظور پس از مرور ...
-
اثر کود دامی و محلول پاشی برگی بر خصوصیات زراعی و عملکرد زعفران (.<i>Crocus sativus</i> L) در مزرعه شش ساله
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2015-12-22)زعفران (Crocus sativus L.) گرانترین محصول کشاورزی و دارویی است و فراهمی متعادل عناصر غذایی نقش بسیار مهمی در گلانگیزی و بهبود رشد بنههای مادری آن ایفاء میکند. با توجه به اهمیت اثر مدیریت حاصلخیزی خاک بر عملکرد ...
-
شناسایی و اولویت بندی عناصر آمیخته بازاریابی مؤثر در صادرات زعفران از دیدگاه کارشناسان
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2015-12-22)اهمیت زعفران در رشد صادرات غیر نفتی کشور، تبیین نظام بازاریابی صحیح در این صنعت بر اساس اولویتهای کارشناسی شده را ضروری میسازد. هدف از این مطالعه شناسایی و اولویتبندی عناصر آمیخته بازاریابی مؤثر بر افزایش صادرات این ...
-
تعیین مکانهای مناسب کشت زعفران در شهرستان تربت حیدریه با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی فازی
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2015-12-22)شهرستان تربتحیدریه واقع در استان خراسان رضوی بهعنوان بزرگترین تولیدکننده زعفران در جهان مطرح میباشد. با توجه به تأثیر عوامل محیطی گوناگون بر رشد و عملکرد محصول زعفران، فرآیند سنجش تناسب اراضی برای کشت آن مستلزم استفاده ...
-
بررسی تأثیر وزن بنة مادری و دو روش کشت بر عملکرد گل و بنة دو اکوتیپ زعفران (.<i>Crocus sativus</i> L) در شرایط اقلیمی تبریز
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2015-12-22)بهمنظور بررسی امکان و شرایط بهینه کشت زعفران در منطقه تبریز، آزمایشی در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز بهصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار انجام گرفت. تیمارهای آزمایش شاملآ استفاده ...
-
مقایسه شاخصهای کارایی فنی و اقتصادی مصرف آب در تولید گندم و زعفران در شهرستان قائنات
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2015-12-22)یکی از عوامل مهم در تعیین سیستمهای کشاورزی مناسب مناطق خشک و نیمهخشک، بهرهوری آب آنها میباشد. این تحقیق با هدف تعیین شاخصهای کارایی فنی و اقتصادی مصرف آب محصولات زعفران و گندم و همچنین شناخت عوامل تأثیرگذار بر آن ...



