مرور دوره 2, شماره 2 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 6 از 6
-
بررسی اثر تاریخ، عمق و فاصله کاشت بر رشد بنه و عملکـرد کلاله زعـفران (.<i>Crocus sativus</i> L) در لنگرود گیلان
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2014-08-23)بهمنظور بررسی بهترین اثر تاریخ، عمق و فاصله کاشت بر خصوصیات رشد و عملکرد زعفران (.Crocus sativus L) در لنگرود گیلان، آزمایشی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در شهرستان لنگرود در سال ...
-
تحلیل انتقال قیمت در بازار زعفران مورد مطالعه: استانهای خراسان رضوی، شمالی و جنوبی
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2014-08-23)انتقال نامتقارن قیمت بهعنوان یکی از مصادیق نارسایی بازار مطرح میباشد که بر رفاه مصرفکنندگان اثر میگذارد. به همین دلیل، تحلیل انتقال قیمت در بازارهای کشاورزی از اهمیت خاصی برخوردار میباشد. زعفران بهعنوان طلای سرخ ایران ...
-
جایگاه زعفران ارگانیک در سبد مصرفی آتی خانوارها و عوامل موثر برآن
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2014-08-23)با توجه به اهمیت برنامه ریزی در سطح تولید ضرورت دارد شناخت لازم از رفتارهای آتی مصرفکنندگان راجع به محصولات ارگانیک حاصل شود. با توجه به این موضوع مهم در این مقاله با استفاده از الگوی رگرسیون بهظاهر نامرتبط و دادههای ...
-
بررسی اثرات عصاره آبی زعفران (.<i>Crocus sativus</i> L) بر درصد تبدیل لارو به شفیره و شفیره به بالغ در مگس سرکه (Drosophila melanogaster M.)
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2014-08-23)زعفران (Crocus sativusL.)، گیاه بومی کشور ایران و خصوصاً منطقه خراسان هست و دارای جایگاه خاصی در الگوی تغذیه مردم میباشد. با توجه به مطالعات متعدد اثرات زعفران و ازآنجاکه در زمینهی ...
-
بررسی برخی پاسخهای فیزیولوژیک سه توده بومی زعفران (.<i>Crocus sativus</i> L) ایران به تنش شوری
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2014-08-23)بهمنظور بررسی اثر تنش شوری بر برخی رفتارهای فیزیولوژیکی گیاه زعفران، سه توده بومی جمعآوریشده از شهرستانهای گناباد، فردوس و تربتحیدریه تحت اثر شوری آب آبیاری با مقادیر هدایت الکتریکی5/0، 3، 6، 9 و 12 دسی زیمنس بر متر ...
-
مقایسه میزان مصرف نهادههای کود و سم در سیستم های تولید زعفران و گندم در شهرستان قائنات
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2014-08-23)تجاری شدن فعالیتهای کشاورزی و به دنبال آن استفاده گسترده از سموم و کودهای شیمیایی در تولید محصولات کشاورزی باعث ایجاد مشکلات جدی در محیط زیست شده است. با توجه به این مسئله و بهمنظور ارزیابی میزان نهادههای مصرفی کود و ...



