دوره 4, شماره 2
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
اثر هورمونهای مختلف بر القای کالوس، باززایی و تکثیر بنه زعفران (.<i>Crocus sativus</i> L)
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2016-07-22)زعفران گیاهی تریپلوئید است که منبع متابولیتهای ثانویه و یکی از مهمترین محصولات اقتصادی و دارویی ایران میباشد. در این مطالعه تکثیر درون شیشهای زعفران با استفاده از دو روش مستقیم و غیرمستقیم مورد بررسی قرارگرفت. قطعات بنه ...
-
کاربرد زمین آمار در پهنهبندی مناطق مستعد کشت زعفران در سطح استان خراسان رضوی بر اساس پارامترهای اقلیمی
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2016-07-22)یکی از گونههای گیاهی ارزشمند اقتصادی ایران، زعفران میباشد. از کل زعفران جهان، 80 درصد آن در خراسان رضوی تولید میشود. تقاضای تولید بیشتر، محدودیتهای اقلیمی و منابع آب و خاک سبب شده تا متولیان عرصه ...
-
تأثیر مصرف خاکی و محلولپاشی ریز جانداران مؤثر بر ویژگیهای رشدی زعفران در حضور کودهای شیمیایی و آلی
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2016-07-22)بهمنظور بررسی اثر روش مصرف ریزجانداران مؤثر بر ویژگیهای رشدی زعفران در حضور کودهای شیمیایی و آلی، آزمایشی در سال زراعی 93-1392 در شهرستان ششتمد خراسان رضوی انجام شد. آزمایش بهصورت کرتهای خردشده در قالب طرح پایه بلوکهای ...
-
نگاهی جامع به کارآیی مصرف نیتروژن و فسفر در زعفران (.<i>Crocus sativus</i> L)
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2016-07-22)زعفران (Crocus sativus L.) گیاهی است که از نظر بیولوژیکی یک ساله است، اما میتواند در شرایط زراعی به عنوان گیاهی چند ساله مورد کشت قرار گیرد. وجود اختلالات سیتولوژیکی به صورت ژنوم تریپلوئیدی و نیز خود ناسازگاری، ...



