مرور دوره 8, شماره 1 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 7 از 7
-
سنجش نگرش کشاورزان نسبت به کشاورزی پایدار و تأثیر آن بر بهرهوری کل عوامل تولید؛ مطالعه موردی کشتبومهای زعفران شهرستان گناباد
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2020-03-20)افزایش بهرهوری در بخش کشاورزی امری ضروری است و با روند رو به رشد جمعیت، نیاز به ابداع سیستمهای با بهرهوری بالا پررنگتر میشود، اما فعالیتهای زراعی همواره با آثار زیست محیطی همراه بوده است. بنابراین دو مقوله بهرهوری ...
-
عوامل مؤثر بر مدیریت ریسک کشاورزان زعفرانکار (مطالعه موردی: شهرستان قاینات)
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2020-03-20)ریسک در فعالیتهای کشاورزی، تأثیر بسزایی در تولیدات کشاورزی دارد و ریسک تولید کشاورزان بر اقتصاد خانوار به تبع آن بر اقتصاد جامعه اثر گذار است. از اینرو شناسایی عوامل و تعیین کنندههای مهم مؤثر بر مدیریت ریسک کشاورزان از ...
-
بررسی اثر تاریخ کاشت و وزن بنه بر ویژگیهای گل، کلاله و بنههای دختری زعفران (Crocus sativus L) در شرایط اقلیمی جنوب کرمان
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2020-03-20)به منظور بررسی اثر تاریخ کاشت و وزن بنه بر ویژگیهای گل، کلاله و بنههای دختری زعفران آزمایشی بصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در ایستگاه اسفندقه مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی جنوب ...
-
ارزیابی تأثیر مدیریت آبیاری با کاربرد کود آلی و پلیمرهای ابر جاذب ریز ترکیب بر عملکرد اقتصادی و تولید مواد مؤثره در گیاه دارویی زعفران (.Crocus sativus L)
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2020-03-20)به منظور یافتن و توصیه روشی جهت بهبود رشد رویشی و زایشی، همچنین عملکرد اقتصادی زعفران با استفاده از مواد آلی اصلاح کننده خاک، آزمایشی بصورت کرتهای خرد شده شامل: سه دور آبیاری 30، 50 و 70 روزه بعنوان کرتهای اصلی و سه عامل ...
-
بررسی تأثیر شرایط استخراج بر میزان ترکیبات زیست فعال عصاره پیاز زعفران
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2020-03-20)زعفران محصول منحصر به فرد ایران است و پیاز زعفران از جمله مواد جانبی تولید زعفران است که همه ساله در حجم بالایی در کشور تولید می شود لذا به منظور تولید مواد با ارزش افزوده بالا ازپیاز زعفران ضایعاتی، این تحقیق صورت گرفت. ...
-
واکنش عملکرد گل و بنه زعفران (Crocus sativus L.) به مصرف کود نانوبیولوژیک در قیاس با کودهای رایج دامی و شیمیایی
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2020-03-20)به منظور مطالعه واکنش عملکرد گل و بنه زعفران به نوع مصرف منابع مختلف کودی آزمایشی در طی دو سال زراعی 1396-1395 و 1397-1396 در منطقه شادمهر تربت حیدریه به صورت طرح بلوکهای کامل تصادفی با 10 تیمار و 4 تکرار اجرا شد. تیمارهای ...
-
بررسی امکان جایگزینی کود دامی با سایر بهبود دهندههای رشد آلی در زراعت زعفران (Crocus sativus L) در وزنهای مختلف بنه مادری
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2020-03-20)این مطالعه با هدف مقایسه تأثیر بهبود دهندههای رشد آلی (امولسیون آلی-معدنی با نام تجاری امیک، اسیدهیومیک با نام تجاری هیوماکس، کود دامی و شاهد بدون تغذیه) و وزن بنه مادری (0 تا 4 گرم، 1/4 تا 8 گرم و 1/8 تا 12 گرم) بر ...



