دوره 2, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
کاربرد روش تحلیلپوششیدادهها در بررسی کارایی تولید زعفران (مطالعه موردی شهرستان قائن)
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2014-05-22)بخش کشاورزی برای تأمین مطالباتی مانند تولید محصول بیشتر، آلودگی کمتر و تحقق خواستههای مصرفکنندگان با توجه به کمیابی فزاینده منابع، تحتفشار میباشد. با توجه به اهمیت کارایی در رشد بهرهوری، این شاخص میتواند نقش مهمی را ...
-
تأثیر نانو نقره بر خصوصیات رشد رویشی زعفران
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2014-05-22)آزمایشی در قالب طرح فاکتوریل و در چهار تکرار در گلخانه دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس انجام شد. در این آزمایش اثر پیشتیمار غلظتهای صفر، 40، 80 و 120 پیپیام محلول نانو نقره و برهمکنش این تیمارها با شرایط تنش غرقابی ...
-
ارزیابی تأثیر عوامل اقلیمی مؤثر بر کشت زعفران با استفاده از فرایند تحلیل سلسله مراتبی (AHP) موردمطالعه: دهستانهای شهرستان رشتخوار
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2014-05-22)مقاله حاضر، باهدف مشخص کردن معیارهای اقلیمی و شناخت رتبه عوامل مؤثر بر کشت زعفران و ارزیابی تأثیر آن در شهرستان رشتخوار از توابع استان خراسان رضوی انجام گردیده است. فرضیه اصلی تحقیق این است که شهرستان رشتخوار شرایط لازم، ...
-
اثرات روشهای مدیریت علفهای هرز بر تراکم و زیستتوده آنها و عملکرد زعفران
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2014-05-22)بهمنظور بررسی و مقایسه روشهای شیمیایی و غیر شیمیایی مدیریت علفهای هرز مزارع زعفران(Crucus sativus) آزمایشهای مزرعهای طی سالهای 1388 تا 1390 در ایستگاه تحقیقات زعفران و گیاهان دارویی شهرستان گناباد بهصورت ...
-
نقش اندازه بنه مادری، کودهای آلی و محلولپاشی عناصر غذایی بر رفتار بنه و جذب فسفر در زعفران (.<i>Crocus sativus</i> L)
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2014-05-22)در کنار اندازه بنه مادری، مقدار فسفر بنه زعفران از عوامل مؤثر در افزایش گلدهی زعفران است. بهمنظور بررسی نقش اندازه بنه مادری، کاربرد کودهای آلی و محلولپاشی عناصر میکرو بر گلدهی، عملکرد بنه و جذب فسفر در زعفران در شرایط ...



