مرور دوره 29, شماره 113 بر اساس موضوع "جوجه گوشتی"

  • تاثیر سطوح مختلف میوه زرشک بر عملکرد، ایمنی و فراسنجه‌های خونی در جوجه‌های گوشتی 

    ایزدخواه, مرضیه؛ سریر, هادی؛ منتظر تربتی, محمد باقر؛ نعیمی پور یونسی, حسین (موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2017-02-19)
    این آزمایش به منظور بررسی اثر سطوح مختلف دانه زرشک بر عملکرد، صفات لاشه، فراسنجههای خونی، پاسخ ایمنی و آنتیاکسیدانی جوجه‌های گوشتی انجام شد. در این مطالعه 240 قطعه جوجه گوشتی نر سویه راس 308، در قالب طرح آماری کاملاً تصادفی ...

  • تأثیر ضایعات ماهی تخمیری در تغذیه جوجه های گوشتی بر جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و فراسنجه های خون 

    شبانی, اکرم؛ بلداجی, فتح اله؛ دستار, بهروز؛ قورچی, تقی؛ زره داران, سعید (موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2017-02-19)
    این آزمایش به منظور بررسی تأثیر ضایعات ماهی تخمیری در تغذیه جوجه‌های گوشتی بر جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و فراسنجه‌های خون انجام شد. تخمیر هر کیلوگرم ضایعات ماهی با 15 درصد ملاس و 5 درصد کشت آغازگر (حاوی باکتری لاکتوباسیلوس ...

  • تعیین زیست فراهمی کلسیم صدف معدنی اردبیل و بررسی امکان کاربرد آن در جیره غذایی جوجه‌های گوشتی 

    صحرائی, محمود؛ حسینی, سید عبدالله؛ قنبری, اباذر؛ مصطفی تهرانی, علی؛ رحیمی, سولماز (موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2017-02-19)
    برای بررسی ترکیبات معدنی صدف معدنی تولیدی در شهرستان کوثر استان اردبیل، دو آزمایش انجام شد. در آزمایش اول در 6 نمونه مرکب و یک نوع صدف تجاری، میزان کلسیم، فسفر، منیزیم، فلوئور و فلزات سنگین تعیین و میزان حلالیت در اسید ...