مرور دوره 29, شماره 113 بر اساس موضوع "ترکیب شیمیایی"

  • تعیین ترکیبات شیمیایی و مقایسه ارزش غذایی کاه برخی لاین‌‌های جو 

    زاهدی فر, مجتبی؛ عباسی, ابوالفضل؛ میرهادی, سید احمد (موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2017-02-19)
    در این تحقیق کاه شش لاین جو شامل سه لاین از اقلیم سرد و سه لاین از اقلیم معتدل با هدف انتخاب لاین‌های برتر مورد مطالعه قرار گرفت. نمونه‌های بوته جو پس از جدا نمودن خوشه مورد تفکیک ریخت‌شناسی (برگ، میان‌گره و گره) قرار گرفته ...