مرور دوره 29, شماره 113 بر اساس موضوع "آرتیچوک"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
مطالعه قابلیت سیلو شدن علوفه آرتیچوک و اثر افزودن سطوح مختلف ملاس بر خصوصیات سیلویی آن
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2017-02-19)علوفه آرتیچوک (معروف به سیبزمینیترشی) در مرحله شروع گلدهی درو شد و پس از چاپر نمودن با سه سطح صفر، پنج و 10 درصد ملاس (در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تیمار و پنج تکرار) در سیلوهای آزمایشگاهی سیلو گردید. پس از گذشت 60 ...



