دوره 28, شماره 106
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
ارتباط چندشکلی ناحیه ای از اگزون یک ژن IGF-I با صفات رشد در گوسفند مغانی
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2015-05-22)در این تحقیق استخراج DNA با روش بهینه نمکی از نمونههای خون جمع آوری شده از 100 رأس گوسفند مغانی مرکز پرورش و اصلاح نژاد جعفرآباد مغان انجام شد. پس از استخراج DNA، قطعهای به اندازه 279 جفت باز از ناحیه اگزون یک ژن IGF-I ...
-
بررسی تأثیر استفاده از سرکه و آنزیم فیتاز بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2015-05-22)مطالعه حاضر جهت بررسی اثرات مکملسازی سرکه، آنزیم فیتاز و اثرات متقابل آنها بر عملکرد، چربیهای خون، سیستم ایمنی و برخی ویژگیهای لاشه جوجههای گوشتی انجام شد. برای این منظور، تعداد 240 قطعه جوجه گوشتی نر یک روزه سویه ...
-
تخمین انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری گندم و ذرت در طیور گوشتی با استفاده از روش شبکه عصبی مصنوعی بر اساس ترکیبات مواد مغذی و اسید های آمینه ضروری
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2015-05-22)این تحقیق به منظور بررسی عملکرد سه مدل شبکه عصبی رگرسیون عمومی، تابع پایه شعاعی وشبکه عصبی پرسپترون سه لایه دربرآورد اپانرژی قابل سوخت وساز ظاهری 15 واریته گندم و ذرت بااستفاده از ترکیب مواد مغذی موجود در آنان انجام گردید. ...
-
اثر سطوح مختلف پودر ژل آلوئه ورا بر عملکرد، میکروفلور روده و اندام های گوارشی جوجه بلدرچینهای ژاپنی (Coturnix japonica)
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2015-05-22)این آزمایش، با تعداد 700 جوجه بلدرچین ژاپنی به منظور بررسی اثر مکملسازی سطوح مختلف پودر ژل آلوئهورا (صفر، 1/0، 2/0 و 3/0 درصد از جیره) بر عملکرد، وزن اندامهای گوارشی و میکروفلور روده جوجههای گوشتی در قالب ...
-
تاثیر شیوه های مختلف بیان و تامین اسیدهای آمینه و انرژی قابل متابولیسم جیره های غذایی بر فراسنجه های تولیدی و متابولیک جوجه های گوشتی سویه آرین
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2015-05-22)تعداد 1440 قطعه جوجه گوشتی یک روزه در 8 گروه آزمایشی با 6 تکرار و 30 قطعه جوجه در هر تکرار در قالب یک طرح کاملاً تصادفی با روش فاکتوریل (2×2×2) شامل دو شیوهی بیان انرژی قابل متابولیسم (ظاهری و حقیقی تصحیح شده)، دو شیوهی ...
-
بررسی اثر چند مولتی آنزیم و سطح مواد مغذّی جیره بر عملکرد و صفات لاشة جوجه های گوشتی
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2015-05-22)این آزمایش به منظور ارزیابی اثرات مکملهای آنزیمی و سطوح مواد مغذّی در جیره بر عملکرد و کیفیت لاشه در جوجههای گوشتی انجام گرفت. تعداد 288 قطعه جوجه گوشتی یک روزۀ سویۀ راس 308 (مخلوط نر و ماده) به صورت فاکتوریل 4×2 شامل ...
-
بررسی اثر عصاره آبی گل راعی بر عملکرد، اجزای لاشه و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی خون جوجههای گوشتی
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2015-05-22)این تحقیق به منظور بررسی تاثیر عصاره آبی گل راعی بر عملکرد، درصد چربی بطنی، وزن نسبی اجزای لاشه و فراسنجههای بیوشیمیایی خون جوجههای گوشتی انجام گرفت. بدین منظور، تعداد 160 قطعه جوجه گوشتی یک روزه سویه راس 308 در قالب طرح ...
-
اثر عصاره های گیاهی چای سبز، اکیناسه و رزماری بر طول دوره ماندگاری گوشت ران جوجه های گوشتی
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2015-05-22)اثر چای سبز[1]، اکیناسه پرپورا[1]، رزماری[1] بر کیفیت گوشت و وقوع فساد یا طول دوره ماندگاری گوشت ران جوجههای گوشتی مورد بررسی قرار گرفت. به این منظور، ران تازه مرغ در محلول 1/0% عصاره هیدروالکلی از گیاهان چای سبز، اکیناسه ...
-
عملکرد بره های پرواری تغذیه شده با جیره های غذایی حاوی علوفه هیدرو پونیک
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2015-05-22)این پژوهش به منظور بررسی عملکرد علف سبز تولیدی حاصل از کشت جو با روش آبکشت، در تغذیه بره های پرواری انجام گرفت. طی یک دوره 16 هفته ای، با استفاده از بذر جو، علوفه هیدروپونیک در دوره های زمانی کشت 5 روزه و 7 روزه، تولید ...
-
اثر پلی ساکاریدهای غیرنشاستهای دانه جو مکمل شده با آنزیم بر عملکرد، جمعیت میکروبی و ریختشناسی پرزهای روده کوچک جوجههای گوشتی
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2015-05-22)این آزمایش با 3 تیمار در 5 تکرار در قالب طرح کاملا تصادفی با استفاده از 375 قطعه جوجه یک روزه مخلوط از سویه راس 308 در دو دوره زمانی 1 تا 21 روزگی و 22 تا 42 روزگی اجرا گردید. گروه های آزمایشی شامل شاهد، جو و جو مکمل شده ...
-
اثر اسانس گیاه زنیان بر عملکرد و برخی از فراسنجه های خونی بزهای نژاد مهابادی در اوایل شیر دهی ( مقاله کوتاه)
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2015-05-22)این تحقیق با استفاده از 6 رأس بز نژاد مهابادی با میانگین وزن 5/0±40 کیلوگرم و روزهای شیردهی1±2 در قالب طرح مربع لاتین تکرار شده 3×3 به صورت چرخشی طی سه دوره ی 13 روزه اجرا شد. تیمارها شامل:1- جیره پایه بدون اسانس (جیره ...
-
بررسی اثر کاربرد گیاهان دارویی خرفه و خارمریم در جیره غذایی بر فعالیت آنزیم ها، متابولیت های خونی و خصوصیات تخم مرغ در مرغان تخم گذار
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2015-05-22)این آزمایش، به منظور بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف دانه خرفه و خارمریم در جیره غذایی مرغهای تخمگذار بر خصوصیات تخممرغ، لیپیدهای خون و زرده تخممرغ، متابولیتهای خونی، مواد معدنی پلاسما، فعالیت آنزیم های کبدی سرم خون ...
-
بررسی چندشکلی ژنهای کاندیدا FecB و BMP15 مرتبط با صفت دوقلوزائی در گله گوسفند
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2015-05-22)تفاوتهای اساسی بین نژادهای مختلف گوسفند از لحاظ تنوع ژنتیکی در نرخ تخمکگذاری وجود دارد. روش ژن کاندیدا و استفاده از نشانگرهای ژنتیکی، روشهای جدید برای بهبود صفت چندقلوزائی در گوسفند میباشند. مطالعه حاضر به منظور بررسی ...
-
تاثیر اسانس گیاه نعناع فلفلی بر قابلیت هضم خوراک و تخمیر شکمبه ای گوسفندان ماکویی
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2015-05-22)این تحقیق، بر روی سه راس گوسفند نر فیستوله دار با میانگین وزنی 3±50 کیلوگرم در قالب طرح مربع لاتین 3×3 اجرا شد. تیمارها شامل جیره پایه (شاهد) به علاوه دو جیره حاوی 100 و 200 میلی گرم اسانس نعناع فلفلی در روز بود. مایع ...
-
تاثیر سطوح مختلف عصاره گیاه دارویی پنیرک بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های ایمنی و خونی جوجه های گوشتی
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2015-05-22)این آزمایش، به منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف عصاره گیاه دارویی پنیرک بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجههای ایمنی و خونی جوجههای گوشتی در قالب طرح کاملاً تصادفی با 16 واحد آزمایشی شامل 4 تیمار و 4 تکرار و در هر تکرار ...
-
تاثیر سطوح متفاوت عصاره تفاله انگور بر قابلیت هضم رودهای گاو شیری به روش برون تنی
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2015-05-22)این تحقیق به منظور بررسی سطوح مختلف عصاره تفاله انگور بر تجزیهپذیری و قابلیتهضم جیره معمول گاو شیری با استفاده از روش تولید گاز دو مرحلهای تغییریافته، انجام پذیرفت. مقادیر اسیدهای چرب فرار، تولید آمونیاک و جمعیت پروتوزوآ ...
-
ارزیابی ترکیب شیمیایی، انرژی قابل متابولیسم و گوارش پذیری سه گیاه شورپسند مورد تعلیف شتر به روش آزمایشگاهی
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2015-05-22)سه گونه گیاهی شورزی تحت چرای شتر به نامهای سلمکی ساقه سفید، اشنان و سیاه شور از نظر ترکیب شیمیایی، انرژی قابل متابولیسم و گوارشپذیری ماده خشک، ماده آلی و فیبر در قالب طرح آزمایشی کاملاً تصادفی مورد مطالعه قرار گرفتند. ...
-
تاثیر نوع رقیق کننده و لام برروی ارزیابی تحرک اسپرم بز با استفاده از CASA
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2015-05-22)سیستم آنالیز اسپرم با کمک کامپیوتر (CASA) بعنوان روشی دقیق و غیر ذهنی برای ارزیابی تحرک اسپرم بکار می رود. تحقیق حاضر به منظور بررسی و ارزیابی تأثیر نوع رقیق کننده و نوع لام مخصوص ارزیابی تحرک اسپرم (اسپرم چمبر) بر روی ...
-
تاثیر سیلوکردن محصول فرعی پسته بر فعالیتهای تخمیری و کنترل تولید متان در شکمبه در شرایط آزمایشگاهی
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2015-05-22)این آزمایش با هدف بررسی تاثیر تانن موجود در محصول فرعی پسته آفتابخشک و سیلوشده بر فعالیتهای تخمیری و کنترل تولید متان در شکمبه در شرایط آزمایشگاهی انجام شد. بهاین منظور، محصول فرعی پسته بدون افزودنی در یک سیلوی خندقی ...



