نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorراحمی کاریزکی, علیfa_IR
dc.contributor.authorنخ‌زری مقدم, علیfa_IR
dc.contributor.authorپورعبدالله, محبوبهfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T21:44:31Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T21:44:31Z
dc.date.available1399-07-08T21:44:31Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T21:44:31Z
dc.date.issued2012-06-21en_US
dc.date.issued1391-04-01fa_IR
dc.date.submitted2011-06-08en_US
dc.date.submitted1390-03-18fa_IR
dc.identifier.citationراحمی کاریزکی, علی, نخ‌زری مقدم, علی, پورعبدالله, محبوبه. (1391). اثر قدرت بذر بر جوانه‌زنی و رشد هتروتروفیک گندم در واکنش به شوری. تحقیقات بذر, 2(3), 60-67.fa_IR
dc.identifier.issn2252-0961
dc.identifier.urihttp://seedresearch.gorganiau.ac.ir/article_557399.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/117170
dc.description.abstractسبز شدن محصولات زراعی تحت تاثیر عوامل محیطی نظیر آب، خاک، شوری، خشکی، عمق کاشت و کیفیت یا زوال بذر است. به منظور ارزیابی اثر شوری و زوال بذر بر شاخص‌های جوانه‌زنی و رشد گیاهچه گندم آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با 3 تکرار در شرایط مطلوب آزمایشگاهی در اتاقک رشد اجرا شد. عامل اول شامل سه سطح شوری (0، 4- و 8- بار) و عامل دوم زوال بذر به روش پیری تسریع شده (0، 24، 48، 72، 96، 120 و 144 ساعت) بودند. نتایج نشان داد که اثر متقابل شوری بر زوال بر هیچ یک از صفات مورد مطالعه معنی‌دار نبود، در حالی‌که اثر شوری و زوال بذر بر تمام صفات مورد مطالعه معنی‌دار بود. تجزیه رگرسیونی نشان داد که صفات سرعت جوانه‌زنی  با 61/84 درصد و درصد جوانه‌زنی با 19/5 درصد کاهش به ازای افزایش هر واحد شوری، به ترتیب حساس‌ترین و متحمل‌ترین صفات به شوری بودند. همچنین صفات درصد جوانه‌زنی و طول ریشه‌چه به ترتیب حساس‌ترین و متحمل‌ترین صفات به زوال بذر بودند.fa_IR
dc.format.extent395
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگانfa_IR
dc.relation.ispartofتحقیقات بذرfa_IR
dc.subjectزوال بذرfa_IR
dc.subjectسرعت جوانه‌زنیfa_IR
dc.subjectرشد گیاهچهfa_IR
dc.titleاثر قدرت بذر بر جوانه‌زنی و رشد هتروتروفیک گندم در واکنش به شوریfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه تولیدات گیاهی، دانشگاه گنبد کاووسfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه تولیدات گیاهی، دانشگاه گنبد کاووسfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی کارشناسی گروه تولیدات گیاهی، دانشگاه گنبد کاووسfa_IR
dc.citation.volume2
dc.citation.issue3
dc.citation.spage60
dc.citation.epage67


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد