دوره 3, شماره 3

 

ارسال های اخیر

  • شناسنامه شماره 

    پدیدآور نامشخص (دانشگاه مراغه, 2019-09-23)

  • آنتوسیانین ها: از منبع تا مصرف 

    فیضی, جواد؛ براتی, زهرا (دانشگاه مراغه, 2019-09-23)
    آنتوسیانین‌ها رنگ‌دانه‌های طبیعی با منشا گیاهی هستند که به عنوان ترکیبات آنتی‌اکسیدان شناخته ‌شده‌اند. با توجه به علاقه روز‌افزون به مصرف فراورده‌های غذایی بر پایه مواد طبیعی، آنتوسیانین‌ها به عنوان رنگ‌دانه‌های طبیعی دارای ...