• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه بیولوژی کاربردی
    • دوره 7, شماره 27
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه بیولوژی کاربردی
    • دوره 7, شماره 27
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    بررسی و ارزیابی میزان ترکیبات اسیدهای فنولی و پلی فنولیک چند رقم فلفل( .Capsicum annum L ) با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا

    (ندگان)پدیدآور
    رنجبر, نسرینحیدری, رضاجامعی, رشید
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    648.0کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    فلفل متعلق به خانواده Capsicum می باشد که از دیر باز به دلیل اثرات کاهش قند و فشار خون در طب سنتی ایران استفاده می شده است . مهم ترین متابولیت های برگ و میوه فلفل را فنل ها و به ویژه آنتوسیانین ها تشکیل می دهند که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی قوی هستند. هدف از این پژوهش بررسی مقایسه ای مقدار ترکیبات فنلی، آنتوسیانینی و فلاونو ییدی در عصاره متانولی گیاه فلفل جمع آوری شده از نقاط مختلف ایران و بررسی خواص آنتی اکسیدانی آن می باشد.گیاه فلفل از استان های اصفهان، ارومیه و ترکیه در سال 1392 جمع آوری و تا زمان سنجش متابولیت های موردنظر در فریزر 80 - درجه ی سانتی گراد نگهداری شد. سپس ترکیبات مورد نظر فلفل با استفاده از متانول اسیدی تهیه و ترکیبات فنلی و خواص آنتی اکسیدانی به روش کروماتوگرافی با دستگاه Hplcاندازه گیری شد.بررسی عصاره های متانولی مناطق مختلف نشان داد که بیشترین مقد ار ترکیبات فنلی بر حسب وانیک اسید ( 1.5 میلی گرم بر گرم وزن خشک ) مربوط به فلفل نارنجی شهررضا و آنتوسیانینی بر حسب سیانیدین – گلوکوزید مربوط به فلفل های منطقه ارومیه بوده است و همچنین فلفل های این منطقه شهررضا نیز از فعالیت آنتی اکسیدانی بهتری در مقایسه با سایر مناطق برخوردار هستند .فلفل سرشار از ترکیبات فنلی بوده و نیز خاصیت آنتی اکسیدانی داشته می توان از آن به عنوان یک منبع گیاهی که دارای ترکیبات آنتی اکسیدانی است در صنایع غذا و دارو استفاده کرد.
    کلید واژگان
    فعالیت آنتی اکسیدانی
    فلفل
    کروماتوگرافی
    فیتوشیمی

    شماره نشریه
    27
    تاریخ نشر
    2017-11-22
    1396-09-01
    ناشر
    دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم
    سازمان پدید آورنده
    دانشگاه ارومیه و علوم پزشکی زاهدان
    استاد دانشگاه ارومیه
    دانشگاه ارومیه

    شاپا
    2538-3434
    URI
    http://sjoapb.journal.qom-iau.ac.ir/article_528478.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/116052

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب