مرور دوره 12, شماره 3 بر اساس موضوع "انگور"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
اثرات اسید فولویک و پوترسین بر ویژگیهای مورفوفیزیولوژیک، بیوشیمیایی و جذب عناصر غذایی در انگور رقم شاهانی در شرایط خاک قلیایی
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2024-11-21)تنش قلیایی یکی از عوامل محیطی مهمی است که مانع رشد و نمو گیاهان و تولید محصول میشود. به منظور بررسی تأثیر اسید فولویک و پوترسین بر برخی ویژگیهای مورفوفیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و جذب عناصر انگور رقم شاهانی تحت شرایط خاک ...



