نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمومن پور, علیfa_IR
dc.contributor.authorسلطانی گرد فرامرزی, ولیfa_IR
dc.contributor.authorنیکخواه, مجیدfa_IR
dc.date.accessioned1403-12-20T20:57:44Zfa_IR
dc.date.accessioned2025-03-10T20:57:44Z
dc.date.available1403-12-20T20:57:44Zfa_IR
dc.date.available2025-03-10T20:57:44Z
dc.date.issued2024-08-22en_US
dc.date.issued1403-06-01fa_IR
dc.date.submitted2022-12-13en_US
dc.date.submitted1401-09-22fa_IR
dc.identifier.citationمومن پور, علی, سلطانی گرد فرامرزی, ولی, نیکخواه, مجید. (1403). اثر کاربرد برخی مواد شیمیایی در شکست خواب جوانه ها، گلدهی و عملکرد پسته رقم اکبری در شرایط شور. پژوهش های میوه کاری, 9(1)doi: 10.30466/rip.2023.54477.1258fa_IR
dc.identifier.issn2538-4376
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.30466/rip.2023.54477.1258
dc.identifier.urihttps://rip.urmia.ac.ir/article_121587.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/1122482
dc.description.abstractدر پژوهش حاضر، اثر برخی ترکیبات شیمیایی در شکست خواب جوانه ­ها، گلدهی و عملکرد پسته رقم اکبری در شرایط شور (16/1 دسی­ زیمنس بر­متر) بر پایه طرح بلوک کامل تصادفی مورد بررسی قرار گرفت. تیمارهای بررسی شده شامل شاهد (کنترل)، غلظت‏ های مختلف روغن ولک (5/5، 6 و 7 درصد، روغن سویا (4، 5، 6 و 7 درصد)، روغن سویا 5 درصد + نیترات پتاسیم 0/5 درصد، روغن سویا 6 درصد + نیترات پتاسیم 0/5 درصد، روغن سویا 7 درصد + نیترات پتاسیم 0/5 درصد، روغن سویا 5 درصد + نیترات پتاسیم 0/5 درصد + جیبرلیک اسید 20 میلی­گرم در لیتر، روغن سویا 6 درصد + نیترات پتاسیم 0/5 درصد + جیبرلیک اسید 20 میلی­ گرم در لیتر و روغن سویا 7 درصد + نیترات پتاسیم 0/5 درصد + جیبرلیک اسید 20 میلی­گرم در لیتر بودند. بر اساس نتایج، یشترین پوکی (33/67 درصد)، بیشترین دانه دهان بست (44/04 درصد)، کمترین خندانی (55/96 درصد)، کمترین درصد تبدیل جوانه به خوشه (53/22 درصد)، کمترین میانگین تعداد دانه در هر خوشه (7/66)، کمترین میزان خشک‌میوه تولیدی در هر هکتار (904/2 کیلوگرم) در درختان شاهد مشاهده شد. کاربرد روغن ولک (5/5 درصد) موجب افزایش معنی ­دار عملکرد خشک‌میوه در هر هکتار شد. کارایی روغن سویا در ترکیب با نیترات پتاسیم و هورمون جیبرلیک اسید از روغن ولک بیشتر بود. استفاده از ترکیب ­های روغن سویا 6 درصد+ نیترات پتاسیم 0/5 درصد + جیبرلیک اسید 20 میلی­ گرم در لیتر و روغن سویا 7 درصد+ نیترات پتاسیم 0/5 درصد + جیبرلیک اسید 20 میلی ­گرم در لیتر، به ترتیب موجب افزایش 67/92 و 79/77 درصد در عملکرد خشک میوه نسبت به روغن ولک 5/5 درصد (شاهد کشاورز) شدند. این ترکیبات از طریق افزایش درصد تبدیل جوانه به خوشه، افزایش میانگین تعداد دانه در هر خوشه و کاهش درصد پوکی موجب بهبود کمی و کیفی خشک میوه تولیدی شدند.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه ارومیهfa_IR
dc.publisherUrmia Universityen_US
dc.relation.ispartofپژوهش های میوه کاریfa_IR
dc.relation.ispartofResearch in Pomologyen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.30466/rip.2023.54477.1258
dc.subjectپستهfa_IR
dc.subjectرقم اکبریfa_IR
dc.subjectنیاز سرماییfa_IR
dc.subjectروغن ولکfa_IR
dc.subjectروغن سویاfa_IR
dc.subjectعملکردfa_IR
dc.titleاثر کاربرد برخی مواد شیمیایی در شکست خواب جوانه ها، گلدهی و عملکرد پسته رقم اکبری در شرایط شورfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار مرکز ملی تحقیقات شوری، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، یزد، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentمحقق مرکز ملی تحقیقات شوری، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، یزد. ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentمحقق مرکز ملی تحقیقات شوری، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، یزد، ایران.fa_IR
dc.citation.volume9
dc.citation.issue1


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد