بررسی تأثیر فناوری اطلاعات در چابکی سازمانهای تولیدی و خدماتی
(ندگان)پدیدآور
خدابخشی, محمدتولایی, روح اللهطیبی ابوالحسنی, سیدامیرحسیننوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
امروزه به کارگیری فناوری اطلاعات به افزایش دانش کارکنان و غنای محتوای شغلشان کمک بسیاری می کند. در این میان، تعیین ترکیب بهینه از مجموعه خدمات فناوری اطلاعات برای دستیابی به چابکی سازمانی ضرورت دارد. تحقیق حاضر با هدف بررسی تأثیر فناوری اطلاعات در چابکی سازمان های تولیدی و خدماتی انجام شده است. این تحقیق از نظر نوع هدف کاربردی و از نظر روش اجرا، توصیفی پیمایشی است. روش گردآوری داده ها، مطالعات کتابخانه ای و تحقیقات میدانی با ابزار پرسش نامه در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی است و نمونه های تصادفی 205 تن بوده اند. برای بررسی ابعاد متغیرهای بررسی شده و سنجش روایی سازه، از تحلیل عاملی تأییدی و برای آزمون فرضیه های پژوهشی، از روش معادلات ساختاری استفاده شده است. یافته های تحقیق نشان می دهد که فناوری اطلاعات در ارتقای چابکی سازمان های تولیدی و خدماتی اثر شایان توجهی دارد. در همین زمینه، از میان چهار متغیر چابکی سازمانی بررسی شده، به کارگیری فناوری اطلاعات بیشترین تأثیر را در متغیر ارتقای شایستگی سازمانی دارد.
کلید واژگان
فناوری اطلاعاتنظام های اطلاعاتی
چابکی سازمانی
سازمان های تولیدی و خدماتی
شماره نشریه
4تاریخ نشر
2017-01-201395-11-01
ناشر
دانشگاه صنعتی شریف (پژوهشکده سیاستگذاری)Sharif University of Technology (Policy Research Institute)
سازمان پدید آورنده
استادیار مدیریت کسب و کار دانشگاه شهید بهشتیاستادیار سیستمهای اجتماعی و فنی دانشگاه شهید بهشتی
دانشجوی دکتری مدیریت بازرگانی دانشگاه علامه طباطبائی
شاپا
2476-72202717-1973




