کاهش ضایعات لیموترش با تولید برگه خشک
(ندگان)پدیدآور
شاه امیریان, مریممفتون آزاد, ندا
نوع مدرک
Textمقاله ترویجی
زبان مدرک
فارسیچکیده
لیموترش به عنوان یکی از مرکبات مهم در ایران، منبع بسیار خوبی از ویتامین ث است. فساد پس از برداشت، یکی از مهمترین عوامل محدودکننده عمر ماندگاری لیموترش است. تولید فرآوردههای متنوع و جدید از لیموترش مانند برگه[1] میتواند سهم قابلتوجهی در کاهش ضایعات این محصول و همچنین در صادرات و افزایش درآمد ارزی کشور داشته باشد. رعایت نکات مهم در مراحل آمادهسازی و خشککردن لیموترش نقش مهمی در تولید محصولی باکیفیت دارد. لیموترش باید در زمان مناسب برداشت شود. همچنین، ضخامت برگه لیموترش باید مناسب باشد. استفاده از ضخامتهای زیاد یا کم سبب تولید محصولی بیکیفیت میشود. دمای خشککن نیز بر کیفیت و رنگ محصول نهایی تأثیر بسیاری دارد. برای حفظ کیفیت محصول خشک، برگه لیموترش باید در بستهبندیهای مناسب و در جای خشک و خنک نگهداری شود. 1 Slice
کلید واژگان
برگه لیموترشبستهبندی
خشککردن
ضایعات
کیفیت
لیموترش
شماره نشریه
10تاریخ نشر
2024-09-221403-07-01
ناشر
مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیسازمان پدید آورنده
عضو هیئت علمی، بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان فارسدانشیار پژوهش بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، شیراز، ایران



