• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مدیریت ضایعات و پسماندهای کشاورزی
    • دوره 6, شماره 10
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مدیریت ضایعات و پسماندهای کشاورزی
    • دوره 6, شماره 10
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    اقدامات مؤثر در کاهش قند احیاء سیب‌زمینی در انبار

    (ندگان)پدیدآور
    گودرزی, فرزاد
    Thumbnail
    نوع مدرک
    Text
    مقاله ترویجی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    تولید چیپس، فرنچ فرایز و دیگر فرآورده‌های سرخ­شده سیب‌زمینی با  کیفیت مرغوب نیازمند آن است که قند احیای غده‌ها تا حد امکان پایین باشد تا محصول با کمترین تیرگی و محتوای مضر آکریلامید تولید شود. میزان قند احیاء در سیب‌زمینی به ژنتیک گیاه و عوامل قبل و پس از برداشت بستگی دارد. از عوامل قبل از برداشت سیب­زمینی می­توان به رسیدگی فیزیولوژیکی محصول، دمای هوا طی دوران رشد گیاه، نحوه تغذیه و آبیاری گیاه اشاره کرد. عوامل پس از برداشت مؤثر در میزان قند احیاء سیب­زمینی شامل میزان صدمات مکانیکی واردشده به غده و شرایط ذخیره‌سازی محصول هستند. سیب‌زمینی هر نوع تنش محیطی را با تجمع قند احیاء پاسخ می‌دهد. بنابراین، پاره­ای اقدامات ساده اما کلیدی می‌تواند به پایین­ماندن قند احیاء در سیب‌زمینی انبارشده کمک کند. استفاده از ارقام با خصوصیت ژنتیکی مناسب، سرزنی به­موقع مزرعه، کاهش صدمات مکانیکی هنگام برداشت، پایش دقیق شرایط انبار و مهار جوانه‌زنی غده‌ها از جمله این اقدام‌ها است.
    کلید واژگان
    افت کیفیت
    انبارداری
    ساکارز
    سیب‌زمینی
    فرآوری
    قند احیاء

    شماره نشریه
    10
    تاریخ نشر
    2024-09-22
    1403-07-01
    ناشر
    مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی
    سازمان پدید آورنده
    بخش تحقیقات فنی مهندسی مرکز تحقیقات کشاورزی همدان

    URI
    https://awbmj.areeo.ac.ir/article_132051.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/1114184

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب