معرفی بارگاه با صفحات گرمایش هوشمند برای تولید کشمش
(ندگان)پدیدآور
زمردی, شهین
نوع مدرک
Textمقاله ترویجی
زبان مدرک
فارسیچکیده
کشمش یکی از مهمترین محصولات صادراتی کشور محسوب میشود. ایران پس از آمریکا و ترکیه سومین صادرکننده کشمش در جهان است. کشمش بعد از پسته، دومین خشکبار صادراتی کشور است. چالشهای متعددی در کیفیت و کمیت کشمش و رقابت آن در بازارهای خارجی وجود دارد. نوع بارگاه و شرایط محیطی خشککردن میتواند در کیفیت کشمش تأثیر زیادی داشته باشد. یکی از روشهای تولید کشمش، استفاده از بارگاه با صفحات گرمایشی هوشمند است. بسته به نوع کشمش تهیهشده تیزابی یا طبیعی، زمان لازم برای خشککردن انگور در این بارگاه به ترتیب حدود 75/4 و 36/2 برابر کمتر از زمان لازم برای خشککردن در بارگاه سنتی است. بنابراین، با برداشت بهموقع انگور و استفاده از بارگاههای با صفحات گرمایشی هوشمند میتوان محصولی با کیفیت بهداشتی بالا و خواص حسی مطلوب تولید کرد. در این مقاله، به معرفی بارگاه با صفحات گرمایشی هوشمند برای خشککردن محصول انگور پرداخته شده است.
کلید واژگان
انگوربارگاه سنتی
خشککردن
صفحات گرمایشی هوشمند
کشمش
کیفیت
شماره نشریه
10تاریخ نشر
2024-09-221403-07-01



