دوره 6, شماره 10
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
تولید سریع بیوکمپوست غنیشده از پسماند (کاه و کلش) برنج
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2024-09-22)برنج، یکی از مهمترین محصولات زراعی در جهان و کشور ایران است. سالانه حدود 504 میلیون تن کاه و کلش برنج در دنیا و حدود 4/5 میلیون تن در ایران تولید میشود. کاه و کلش برنج بهدلیل ساختار شیمیایی و سلولز زیاد، به عنوان خوراک ...
-
راهکارهای پیشگیری از سیاهشدن و کاهش کیفیت مغز گردو در مرحله قبل از برداشت
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2024-09-22)عارضه سیاهشدن، یکی از مهمترین عوامل کاهش کیفیت و بازارپسندی مغز گردو است. حساسیت ارقام و ژنوتیپهای گردو در برابرعوامل مؤثر و تشدیدکننده این عارضه متفاوت است. درجه حرارت بالای 38 درجه سلسیوس در اوایل تابستان (شروع رشد ...
-
استفاده از کاه گندم در ساخت خمیر و کاغذ
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2024-09-22)با افزایش جمعیت و رشد فناوری، نیازهای بشر در حوزه فرآوردههای سلولزی روز به روز در حال افزایش است. از طرفی دیگر، منابع جنگلی برای تولید کاغذهای مختلف نیز محدود و دسترسی به آن برای برخی از کشورها، غیرممکن است. بنابراین، ...
-
کاهش ضایعات لیموترش با تولید برگه خشک
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2024-09-22)لیموترش به عنوان یکی از مرکبات مهم در ایران، منبع بسیار خوبی از ویتامین ث است. فساد پس از برداشت، یکی از مهمترین عوامل محدودکننده عمر ماندگاری لیموترش است. تولید فرآوردههای متنوع و جدید از لیموترش مانند برگه[1] میتواند ...
-
راهکارهای کاهش تلفات گوجهفرنگی در مراحل برداشت و پس ازبرداشت
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2024-09-22)گوجه فرنگی محصولی است که بهدلیل مقدار رطوبت بالا، فسادپذیر بوده و نیاز به مراقبتهای خاص پس از برداشت دارد. تلفات کمی و کیفی این محصول در فاصله بین برداشت تا مصرف صورت میگیرد. تلفات گوجهفرنگی میتواند بهدلیل زمان ...
-
اقدامات مؤثر در کاهش قند احیاء سیبزمینی در انبار
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2024-09-22)تولید چیپس، فرنچ فرایز و دیگر فرآوردههای سرخشده سیبزمینی با کیفیت مرغوب نیازمند آن است که قند احیای غدهها تا حد امکان پایین باشد تا محصول با کمترین تیرگی و محتوای مضر آکریلامید تولید شود. میزان قند احیاء در سیبزمینی ...
-
معرفی بارگاه با صفحات گرمایش هوشمند برای تولید کشمش
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2024-09-22)کشمش یکی از مهمترین محصولات صادراتی کشور محسوب میشود. ایران پس از آمریکا و ترکیه سومین صادرکننده کشمش در جهان است. کشمش بعد از پسته، دومین خشکبار صادراتی کشور است. چالشهای متعددی در کیفیت و کمیت کشمش و رقابت آن در ...



