نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorیعقوبی, جعفرfa_IR
dc.contributor.authorجوادی, علیfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T21:28:17Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T21:28:17Z
dc.date.available1399-07-08T21:28:17Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T21:28:17Z
dc.date.issued2014-05-22en_US
dc.date.issued1393-03-01fa_IR
dc.date.submitted2012-05-05en_US
dc.date.submitted1391-02-16fa_IR
dc.identifier.citationیعقوبی, جعفر, جوادی, علی. (1393). موانع تولید محصولات ارگانیک از دیدگاه کارشناسان جهاد کشاورزی. دانش کشاورزی وتولید پایدار, 24(1), 57-68.fa_IR
dc.identifier.issn2476-4310
dc.identifier.issn2476-4329
dc.identifier.urihttps://sustainagriculture.tabrizu.ac.ir/article_1461.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/111079
dc.description.abstractچکیده کشاورزی ارگانیک یکی از راهبردهای کشاورزی پایدار است که متکی بر روشهای طبیعی کنترل آفات و بیماری‌ها بوده و استفاده و کاربرد آفت کش‌ها و علف کش‌های مصنوعی، کود­های شیمیایی، هورمون‌ها و آنتی بیوتیک­ها تا حد امکان منع شده است. هدف این تحقیق بررسی مشکلات و موانع تولید محصولات ارگانیک و عوامل موثر بر آن از دیدگاه کارشناسان جهاد کشاورزی استان زنجان بود. تحقیق از نوع میدانی و جمعیت آماری شامل کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی مستقر در ستاد سازمان، مدیریت شهرستان‌ها، مراکز خدمات، و شرکت‌های خدمات توسعه کشاورزی در سطح استان بودند ( 118=n) . برای جمع آوری داده‌ها از پرسشنامه استفاده گردید که روایی آن توسط پانل متخصصان و کارشناسان تایید شد. برای تعیین پایایی پرسشنامه از پیش آزمون و محاسبه ضریب آلفای کرونباخ استفاده شد که مقدار آن برای بخش‌های مختلف پرسشنامه بین 81/0 تا 90/0 بدست آمد. یافته های این تحقیق نشان داد مهم­ترین موانع تولید محصولات ارگانیک به ترتیب اهمیت شامل بالا بودن هزینه تولید محصولات ارگانیک، نبود دانش کافی در زمینه تولید محصولات ارگانیک در بین کشاورزان، نبود بازارهای مشخص برای فروش محصولات ارگانیک در استان و عدم اطلاع رسانی و تبلیغ موثر در زمینه تولید و مصرف محصولات ارگانیک بودند. با استفاده از روش تحلیل عاملی اکتشافی موانع تولید محصولات ارگانیک از دیدگاه کارشناسان به پنج دسته موانع ترویجی، فقدان حمایت کافی دولتی، موانع دانشی و پژوهشی در جهاد کشاورزی، پیچیدگی و موانع ترغیبی و راندمان پایین محصولات ارگانیک طبقه بندی شدند که در مجموع 92/63 درصد از واریانس کل موانع تولید محصولات ارگانیک را تبیین کردند.fa_IR
dc.format.extent179
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تبریزfa_IR
dc.publisherUniversity of Tabrizen_US
dc.relation.ispartofدانش کشاورزی وتولید پایدارfa_IR
dc.relation.ispartofJOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCE AND SUSTAINABLE PRODUCTIONen_US
dc.subjectتوسعه پایدارfa_IR
dc.subjectکشاورزی ارگانیکfa_IR
dc.subject‌نگرشfa_IR
dc.titleموانع تولید محصولات ارگانیک از دیدگاه کارشناسان جهاد کشاورزیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه زنجانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه زنجانfa_IR
dc.citation.volume24
dc.citation.issue1
dc.citation.spage57
dc.citation.epage68


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد