نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorاسحقی, سید ناصرfa_IR
dc.contributor.authorنصراله زاده, صفرfa_IR
dc.contributor.authorباقری پیروز, امینfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T21:28:17Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T21:28:17Z
dc.date.available1399-07-08T21:28:17Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T21:28:17Z
dc.date.issued2014-05-22en_US
dc.date.issued1393-03-01fa_IR
dc.date.submitted2012-05-29en_US
dc.date.submitted1391-03-09fa_IR
dc.identifier.citationاسحقی, سید ناصر, نصراله زاده, صفر, باقری پیروز, امین. (1393). تاثیر کاربرد کود‌های زیستی و شیمیایی بر برخی صفات کمی و کیفی سورگوم علوفه‌ای. دانش کشاورزی وتولید پایدار, 24(1), 46-56.fa_IR
dc.identifier.issn2476-4310
dc.identifier.issn2476-4329
dc.identifier.urihttps://sustainagriculture.tabrizu.ac.ir/article_1459.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/111078
dc.description.abstractچکیده مدیریت حاصلخیزی خاک از طریق استفاده از کودهای زیستی یکی از اجزای حیاتی کشاورزی پایدار می­باشد. بر این اساس، به منظور ارزیابی اثر کودهای زیستی و شیمیایی بر برخی صفات کمی و کیفی سورگوم علوفه­ای، آزمایشی در سال زراعی 1390در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک­های کامل تصادفی با سه تکرار اجرا گردید. فاکتوراول سطوح مختلف کود شیمیایی شامل210 کیلوگرم در هکتار کود اوره (100%)، 150 کیلوگرم در هکتار سوپر­فسفات تریپل (100%)، اوره (100%) + سوپرفسفات تریپل(100%)، اوره (50%) + سوپرفسفات تریپل (50%) و شاهد و فاکتور دوم شامل کود زیستی با سطوح بیوسوپر، فسفات بارور2، بیوسوپر+ فسفات بارور2 و شاهد بود. نتایج نشان دادند که سورگوم قادر است در شرایط محیطی تبریز سه چین محصول علوفه در یک فصل زراعی تولید نماید. بیشترین و کمترین عملکرد علوفه وارتفاع گیاه به ترتیب در ترکیب تیماری کود اوره + سوپر فسفات تریپل + فسفات بارور2 و شاهد مشاهده گردید. بیشترین و کمترین درصد دیواره سلولی و درصد دیواره سلولی بدون همی سلولز به ترتیب مربوط به تیمار شاهد و ترکیب تیماری50 درصد اوره + 50 درصد سوپر فسفات تریپل + فسفات بارور2 بود و همچنین بیشترین تعدادپنجه و درصد پروتئین در تیمار کود اوره و کمترین آنها در تیمار شاهد بدست آمد. در حالت کلی می­توان نتیجه گرفت که استفاده توام از کودهای شیمیایی و زیستی نسبت به سایر تیمار­ها برتری داشت و عملکرد علوفه را بطور معنی­داری نسبت به استفاده تنها از کود­های شیمیایی و زیستی افزایش داد.fa_IR
dc.format.extent250
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تبریزfa_IR
dc.publisherUniversity of Tabrizen_US
dc.relation.ispartofدانش کشاورزی وتولید پایدارfa_IR
dc.relation.ispartofJOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCE AND SUSTAINABLE PRODUCTIONen_US
dc.subjectبیوسوپرfa_IR
dc.subjectدرصد پروتئینfa_IR
dc.subjectفسفات بارور2fa_IR
dc.subjectADF و NDFfa_IR
dc.titleتاثیر کاربرد کود‌های زیستی و شیمیایی بر برخی صفات کمی و کیفی سورگوم علوفه‌ایfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشکده کشاورزی- دانشگاه تبریزfa_IR
dc.contributor.departmentدانشکده کشاورزی- دانشگاه تبریزfa_IR
dc.contributor.departmentدانشکده کشاورزی- دانشگاه تبریزfa_IR
dc.citation.volume24
dc.citation.issue1
dc.citation.spage46
dc.citation.epage56


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد