دوره 24, شماره 2
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
کاربرد دزهای کاهش یافته تریفلورالین و وجین دستی در مدیریت پایدار علفهای هرز رازیانه (Foeniculum vulgare Mill.)
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-07-23)چکیده استفاده از دزهای کاهش یافته علفکش در تلفیق با وجین دستی یکی از استراتژیهای مهم در مدیریت پایدار علف های هرز است. به منظور ارائه روش کاربردی در مدیریت پایدار علفهایهرز رازیانه(Foeniculum vulgare ...
-
بررسی کنترل بیولوژیکی علف هرز تلخه (Acroptilon repens L.) به وسیله عوامل بیماری زای قارچی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-07-23)چکیده گیاه تلخه (Acroptilon repens L.) علف هرزی چندساله وسمج از تیره کاسنی است که سبب بروز مشکلات فراوانی در مزارع، باغات، مراتع وچراگاه ها در ایران و اکثر مناطق جهان می شود. به منظور بررسی امکان کنترل ...
-
ارزیابی تاثیر مقدار کاربرد نیتروژن و دوره ی تداخل علف های هرز بر عملکرد دانه و کارایی مصرف نیتروژن در گندم زمستانه
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-07-23)چکیده حضور علفهای هرز در کنار گیاهان زراعی ضرورت دقت بیشتر در انتخاب عملیات زراعی را به همراه داشته است. به منظور تعیین مقدار نیتروژن مورد نیاز برای رسیدن به حداکثر عملکرد گندم زمستانه و کارایی مصرف نیتروژن در شرایط ...
-
بررسی خصوصیات بیولوژیکی (Syn. Uncinula necator) Erysiphe necator عامل بیماری سفیدک سطحی انگور در مشگین شهر
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-07-23)چکیده بیماری سفیدک سطحی انگور Erysiphe necator از لحاظ اقتصادی یکی از مهمترین بیماری های انگور در ایران و دنیا بشمار می رود و در صورت فراهم شدن شرایط مناسب خسارت قابل توجهی به تاکستان ها وارد می سازد. به منظور ...
-
تأثیر نیتروژن، فسفر و پتاسیم خاک بر پراکنش گونههای مرتعی، علفهای هرز و پایداری گونهها در مراتع خلعتپوشان- تبریز
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-07-23)چکیده مراتع به عنوان یکی از اکوسیستمهای طبیعی در برگیرنده منابع عظیمی از ذخایر ژنتیکی و گونههای گیاهی میباشند. در رابطه با مدیریت اکوسیستمها از جمله اکوسیستمهای مرتعی میتوان اظهار کرد که مدیریت پایدار ...
-
تعیین الگوی کشت محصولات زراعی با تاکید بر کشاورزی پایدار در اراضی زیر سد علویان
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-07-23)چکیده تخصیص عوامل تولید بین فعالیتهای مختلف زراعی به نحوی که همراه با در نظر گرفتن اهداف مناسب اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی واحد کشاورزی باشد، به واقعیتهای کشاورزی پایدار نزدیکتر است. در طی سالهای اخیر استفاده ...
-
سنجش نگرش و میزان بکارگیری فناوریهای کشاورزی ارگانیک توسط سیبزمینی کاران شهرستان فریدن
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-07-23)چکیده کشاورزی ارگانیک، به عنوان یک نوع کشاورزی پایدار و یکی از راهکارهای کاهش مشکلات زیستمحیطی و راهی برای دستیابی به توسعه پایدار کشاورزی مورد توجه قرار گرفته است. کشاورزی ارگانیک جهت کاهش پیامدهای زیست محیطی کشاورزی ...
-
تاثیر نوع شخم و مدیریت بقایای گیاهی بر برخی خواص فیزیکی خاک در راستای نیل به کشاورزی پایدار
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-07-23)چکیده یک پژوهش مزرعهای در سال زراعی 88-87 در شهرستان شوش انجام گرفت تا اثر روش های خاکورزی حفاظتی و مرسوم بر برخی خواص فیزیکی خاک شامل میزان برگردان شدن بقایا، وزن مخصوص ظاهری، درصد موادآلی، میزان حفظ رطوبت و ...



