• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • پژوهش های میوه کاری
    • دوره 8, شماره 2
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • پژوهش های میوه کاری
    • دوره 8, شماره 2
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    بررسی شاخص های رشدی و کیفی میوه سیب تحت تاثیر کاربرد منابع کلسیمی و زمان های مختلف نمونه برداری و انبارمانی

    (ندگان)پدیدآور
    پوربیرامی هیر, یونسشکوهیان, علی اکبردوستدارزنگیر, چنگیزحسن زاده, محمد
    Thumbnail
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    تاثیر محلول پاشی آمینوکلات کلسیم، نانوکلات کلسیم و نیترات کلسیم، زمان نمونه برداری و زمان انبارمانی روی شاخص های رشدی و کیفی میوه سیب در دو سال انجام شد. در سال اول، بیشترین مقادیر اسید آسکوربیک در آمینوکلات 1000 و نانوکلات 1000 میلی گرم در لیتر و انبارمانی اول، اسیدیته قابل تیتراسیون در آمینوکلات 1000 میلی گرم در لیتر و انبارمانی اول، سفتی میوه در آمینوکلات 500 و 1000 میلی گرم در لیتر و انبارمانی اول و دوم، طول میوه در تیمار شاهد، سطح برگ در آمینوکلات 1000 میلی گرم در لیتر و نمونه برداری دوم و سوم و شاخص کلروفیل در آمینوکلات 500 میلی گرم در لیتر و نمونه برداری دوم و سوم بدست آمد. در سال دوم، بیشترین مقادیر آسکوربیک اسید در آمینوکلات 1000 میلی گرم در لیتر و انبارمانی اول و دوم، اسیدیته قابل تیتراسیون در آمینوکلات 1000 و انبارمانی اول، قند کل در نانوکلات 500 و 1000 میلی گرم در لیتر، آمینوکلات و نیترات 1000 میلی گرم در لیتر و انبارمانی سوم، سفتی میوه در آمینوکلات 1000 میلی گرم در لیتر و انبارمانی اول بدست آمد. بالاترین طول میوه در تیمار نیترات و آمینوکلات 1000 و نانوکلات 500 میلی گرم در لیتر، قطر میوه در نیترات 1000، آمینوکلات 1000، نانوکلات 500 میلی گرم در لیتر و وزن میوه در نیترات 1000میلی گرم در لیتر مشاهده شد. با توجه به نتایج پژوهش حاضر، آمینوکلات کلسیم موثرتر از سایر منابع کودی کلسیم بود.
    کلید واژگان
    برداشت
    تغذیه
    خصوصیات فیزیولوژیکی
    قابلیت ذخیره سازی
    محلولپاشی برگی

    شماره نشریه
    2
    تاریخ نشر
    2024-02-20
    1402-12-01
    ناشر
    دانشگاه ارومیه
    Urmia University
    سازمان پدید آورنده
    استادیار گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، ایران.
    دانشیار گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، ایران.
    کارشناس ارشدگروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، ایران.
    استادیار گروه علوم گیاهی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی مغان، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، ایران.

    شاپا
    2538-4376
    URI
    https://dx.doi.org/10.30466/rip.2022.54241.1239
    https://rip.urmia.ac.ir/article_121502.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/1104445

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب