• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مدیریت ضایعات و پسماندهای کشاورزی
    • دوره 5, شماره 9
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مدیریت ضایعات و پسماندهای کشاورزی
    • دوره 5, شماره 9
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    تولید، بسته‌بندی و نگهداری کشمش

    (ندگان)پدیدآور
    رشمه کریم, کاووس
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    1.275 مگابایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله ترویجی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    انگور، ماده اولیه برای تولید کشمش است. انگور مناسب برای کشمش باید دارای دانه­های درشت و شفاف و بدون هسته باشد. در کشورهای مختلف، استانداردهایی برای کشمش تولیدی در نظر گرفته شده است. کشمش مرغوب باید عاری از هر نوع آفت، شن، خاک، بو یا مزه غیر­طبیعی باشد. رطوبت موجود در کشمش نباید از 18 درصد وزنی بیشتر باشد. بسته به روش تهیه کشمش، میزان گوگرد در محصول نباید از 2 در هزار وزنی بیشتر باشد. رنگ کشمش درجه ­یک باید یکنواخت باشد. یکنواختی رنگ کشمش به نوع انگور، منطقه تولید و فرآیند تهیه کشمش بستگی دارد. مقدار کشمش دم­دار، کشمش نارس، کشمش ریز، کشمش لهیده و کشمش شکرک­زده در محصول نهائی باید کمتر از مقدار تعریف­شده در استاندارد باشد. در این مقاله، به روش مناسب برای تولید، بسته­بندی و نگهداری کشمش پرداخته شده است.
    کلید واژگان
    انگور
    بسته‌بندی
    خشک‌کردن
    ضدعفونی
    کشمش
    نگهداری

    شماره نشریه
    9
    تاریخ نشر
    2024-02-20
    1402-12-01
    ناشر
    مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی
    سازمان پدید آورنده
    هیئت علمی موسسه تحقیقات فنی ومهندسی کشاورزی

    URI
    https://awbmj.areeo.ac.ir/article_130918.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/1078832

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب