دوره 5, شماره 9
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
عوامل تلفات گندم دیم در منطقه کالپوش سمنان در مرحله برداشت
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2024-02-20)گندم، مهمترین محصول زراعی در ایران است و نقش اساسی در تأمین نیاز غذایی مردم و امنیت غذایی کشور دارد. در منطقه کالپوش استان سمنان، تلفات طبیعی دانه گندم دیم، 73/1 درصد و تلفات کمباینی، 27/4 درصد است. میانگین تلفات گندم در ...
-
راهکارهای کاهش ضایعات میوه کیوی هایوارد در تاکستان
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2024-02-20)ضایعات محصولات کشاورزی در مراحل قبل از برداشت، هنگام برداشت و پس از برداشت اتفاق میافتد. برخی عوامل در مرحله قبل از برداشت سبب تولید محصول نامرغوب و غیرطبیعی میشوند. در مورد کیوی هایوارد، علائم آفتابسوختگی، شکلهای پهن ...
-
تولید کاروتنوپروتئین از زائدات فرآوری میگو
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2024-02-20)تولید ترکیبات با ارزش افزوده بالا از زائدات آبزیان میتواند باعث افزایش بهرهوری از منابع موجود و افزایش درآمد صنعت شیلات شود. با فرآوری میگو، حجم زیادی از زائدات و پسماندها (60-40 درصد وزن کل میگو) تولید میشود. این زائدات، ...
-
تولید پاستیل از پسماندهای حاصل از پوستگیری آلوی سیاه
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2024-02-20)پوست، خوشه، برگ سبز و هسته آلو از پسماندهای حاصل از فرآوری آلوی سیاه هستند. پوست آلوی سیاه عمدهترین این زائدات است. با توجه به حجم بالای تولید پوست، طی فرآوری آلو، از آن میتوان برای تولید فرآوردههای غذایی جدید مانند ...
-
تولید، بستهبندی و نگهداری کشمش
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2024-02-20)انگور، ماده اولیه برای تولید کشمش است. انگور مناسب برای کشمش باید دارای دانههای درشت و شفاف و بدون هسته باشد. در کشورهای مختلف، استانداردهایی برای کشمش تولیدی در نظر گرفته شده است. کشمش مرغوب باید عاری از هر نوع آفت، شن، ...
-
تهیه سیلاژ قسمتهای هوایی سیبزمینی برای تغذیه دام
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2024-02-20)استفاده از پسماندهای کشاورزی در تغذیه نشخوارکنندگان میتواند جایگزین مفیدی برای بخش علوفهای جیره، بهمنظور غلبه بر خشکسالیها و جبران کمبود علوفه باشد. پسماندهای کشاورزی و فرآوردههای جانبی صنایع غذایی ارزش تبدیل به مواد ...



