دوره 5, شماره 9

 

ارسال های اخیر

  • عوامل تلفات گندم دیم در منطقه کالپوش سمنان در مرحله برداشت 

    امیدمهر, زین العابدین (مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2024-02-20)
    گندم، مهم­ترین محصول زراعی در ایران است و نقش اساسی در تأمین نیاز غذایی مردم و امنیت غذایی کشور دارد. در منطقه کالپوش استان سمنان، تلفات طبیعی دانه گندم دیم، 73/1 درصد و تلفات کمباینی، 27/4 درصد است. میانگین تلفات گندم در ...

  • راهکارهای کاهش ضایعات میوه کیوی هایوارد در تاکستان‌ 

    عابدی قشلاقی, ابراهیم (مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2024-02-20)
    ضایعات محصولات کشاورزی در مراحل قبل از برداشت، هنگام برداشت و پس از برداشت اتفاق می‌افتد. برخی عوامل در مرحله قبل از برداشت سبب تولید محصول نامرغوب و غیرطبیعی می­شوند. در مورد کیوی هایوارد، علائم آفتاب­سوختگی، شکل­های پهن ...

  • تولید کاروتنوپروتئین از زائدات فرآوری میگو 

    جدی, سمیرا؛ آل‌بوفتیله, مهدی (مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2024-02-20)
    تولید ترکیبات با ارزش افزوده بالا از زائدات آبزیان می­تواند باعث افزایش بهره­وری از منابع موجود و افزایش درآمد صنعت شیلات شود. با فرآوری میگو، حجم زیادی از زائدات و پسماندها (60-40 درصد وزن کل میگو) تولید می­شود. این زائدات، ...

  • صفحات آغازین 

    عمومی, مطالب (مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2024-02-20)

  • تولید پاستیل از پسماندهای حاصل از پوست‌گیری آلوی سیاه 

    محمدی مقدم, تکتم (مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2024-02-20)
    پوست، خوشه، برگ سبز و هسته آلو از پسماندهای حاصل از فرآوری آلوی سیاه هستند. پوست آلوی سیاه عمده­ترین این زائدات است. با توجه به حجم بالای تولید پوست، طی فرآوری آلو، از آن می­توان برای تولید فرآورده­های غذایی جدید مانند ...

  • تولید، بسته‌بندی و نگهداری کشمش 

    رشمه کریم, کاووس (مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2024-02-20)
    انگور، ماده اولیه برای تولید کشمش است. انگور مناسب برای کشمش باید دارای دانه­های درشت و شفاف و بدون هسته باشد. در کشورهای مختلف، استانداردهایی برای کشمش تولیدی در نظر گرفته شده است. کشمش مرغوب باید عاری از هر نوع آفت، شن، ...

  • تهیه سیلاژ قسمت‌های هوایی سیب‌زمینی برای تغذیه دام 

    صالحی, صالح؛ مفاخری, شیوا؛ بهمنی, حمیدرضا (مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2024-02-20)
    استفاده از پسماندهای کشاورزی در تغذیه نشخوارکنندگان می‌تواند جایگزین مفیدی برای بخش علوفه‌ای جیره، به­منظور غلبه بر خشکسالی‌ها و جبران کمبود علوفه باشد. پسماندهای کشاورزی و فرآورده­های جانبی صنایع غذایی ارزش تبدیل به مواد ...